Oldal frissítése

Orava ZVK-207

3,5 2 értékelés
7 990 Ft

Orava ZVK-207

Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe a kerámia hajvasalót és az antisztatikus hajkefét egyesíti. A digitális ionizáló kefével tökéletesen sima hajad lesz, a károsodás nyomai nélkül. A hajkefe 80 és 230 °C között állítható hőmérséklettel rendelkezik. Az aktuálisan kiválasztott hőmérsékletet a háttérvilágítású LCD kijelzőn láthatod. Az Orava ZVK-207 kefe speciális hegyekkel rendelkezik a haj károsodásának minimalizálása érdekében. Minden hajtípusra alkalmas.

Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe legfőbb jellemzői

  • Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe egyesíti a kerámia vasalót és az antisztatikus hajkefét
  • Állítható hőmérséklet
  • A hőmérséklet a háttérvilágítású LCD kijelzőn jelenik meg
  • Különleges hegyek minimalizálják a haj károsodását
  • Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe minden hajtípushoz alkalmas
  • Az egyedülálló technológia eltávolítja a negatív ionokat a hajból

Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe nagyszerű tulajdonságai

Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe olyan technológiával rendelkezik, amely eltávolítja a negatív ionokat a hajból, amely után a haj elektromossá és göndörré válik. A kefét kerámia hajegyenesítőként, hajbontó kefeként és ionos fejbőrmasszázs kefeként egyaránt használhatod. Az Orava ZVK-207 kefe anélkül jut el a haj gyökereihez, hogy megégetné a fejbőrt. A sörték hegye csak 50 °C-os hőmérsékletet ér el, míg a kerámia testek 230 °C-os hőmérsékletet is elérhetnek.

Állítsd be a hőmérsékletet hajadnak megfelelően

Az Orava ZVK-207 hajvasalókefe 5 °C-os fokozatban hőmérsékletszabályozással rendelkezik. Minden hajtípusnak más-más hőmérsékletre van szüksége az ápoláshoz. A durva és kemény haj 210 és 230 °C közötti hőmérsékletet igényel. A normál haj 190 és 210 °C közötti hőmérsékleten ápolható jól. A finom haj könnyen formázható 170 és 200 °C közötti hőmérsékleten. Az Orava ZVK-207 hajkefével minden hajtípust ápolhatsz. Hőmérséklete 80 és 230 °C között állítható.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel
Lapok szélessége 70 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 80 °C
Teljesítmény 60 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,5 m
Szín Fekete
Kód:  ORAZK031
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZVK-207

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20