Oldal frissítése

Orava VK-4017 W

3,3 7 értékelés
7 990 Ft

Orava VK-4017 W

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. Az elegáns Orava gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű használatot biztosít. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például üveg. Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem egyszerűen és gyorsan tisztítható, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. Nem érzékeny a karcolódásra, valamint előnyei közé tartozik az ellenállóság a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. Ezen Orava vízforraló teljesítménye 2200 W. A hasznos beépített szűrő megóvja a vizet a vízkőtől és a szennyeződésektől. A vonzó stílust fehér szín viszi tökélyre. A dekoratív megjelenésű és megbízható Orava gyorsforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Orava VK-4017 W Oldalnézet
Vízforraló Orava VK-4017 W Jellemzők/technológia

Ezen Orava VK-4017 W gyorsforraló legfőbb jellemzői

  • Az elegáns Orava elektromos vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Kapacitása 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például üveg
  • Az előnyös Orava vízforraló energiafelhasználása 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony beépített szűrő
  • Fehér kivitelű gyorsforraló
  • A praktikus forgótalp kényelmes használatot tesz lehetővé
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló alapvető felszereltségéhez olyan biztonsági funkciók tartoznak, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Orava VK-4017 W Oldalnézet

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka gyorsforraló

A dizájnos Orava elektromos vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem praktikus forgótalpával is. Segítségével a vízforraló gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését. Ha forralás közben más irányba terelődik a figyelmed, és a vízről elfeledkezel, nem lesz szükséges ismételten felmelegíteni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Szín

Szín Fehér
Kód:  ORARK311
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VK-4017 W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05