Oldal frissítése

Orava VK-3817 A

4,3 42 értékelés
14 490 Ft

Orava VK-3817 A

Rozsdamentes acél vízforraló, melynek térfogata 1,7 liter, elegáns, modern és mindenekelőtt praktikus segítő a konyhában. Felbecsülhetetlen értékű eszköz, elektronikus hőmérséklet-szabályozással, amely öt hőmérséklet beállítására ad lehetőséget. A nagy térfogat és 2000 W-os teljesítmény tökéletessé teszi nagy mennyiségű víz gyakori melegítésére. A víz pillanatokon belül meleg lesz, nincs szükség hosszas várakozásra.

Legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas nagy mennyiségű víz gyakori melegítésére
  • 5 különböző előre kiválasztott hőmérsékletre melegíthető a víz
  • Minden hőmérséklet fokozat különböző háttérvilágítással jelölt
  • A fedél a gomb megnyomásával nyitható
  • 360°-ban forgatható alap és a rejtett fűtőelem
  • Méret: 260 mm (magasság), 160 mm (átmérő)

Válasszon az öt hőmérséklet közül

Az elektronikus hőmérséklet-szabályozás egy kényelmes funkció, amely nagyon hasznos a mindennapi használat során. Kiválasztható, hogy mely hőmérsékletre melegedjen a víz az öt fokozat közül:  60°C, 70°C, 80°C, 90°C és 100°C. Ez a funkció kifejezetten hasznos különböző italok, például tea, kávé és egyéb forró italok készítésekor, amikor különböző hőmérsékletű vízre van szükség. Ráadásul a különböző hőmérsékleti fokozatokat különböző háttérvilágítás színek jelölik, így mindig tudni fogod az aktuális hőmérsékletet.  

Biztonságos és praktikus

A vízforraló egy 360°-ban forgatható alapon található, így könnyen használható, emellett a fűtőelem teljes rozsdamentes borítást kapott, így karbantartása is egyszerű. Természetesen a vízforraló automatikus kikapcsoló funkcióval rendelkezik, ezzel megelőzve az esetleges problémákat, emellett így nem lehet víz nélkül bekapcsolni. A vizet egy szűrő szűri a kiöntés során, amely el is távolítható, valamint a kábel az alapra tekerve elrejthető. 

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 000 W

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  ORAKR008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VK-3817 A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20