Oldal frissítése

Orava VK-3217

4,5 85 értékelés
13 090 Ft

Orava VK-3217

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. Az elegáns Orava gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű kezelhetőséget kínál. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem a használata is rendkívül praktikus, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, és nem viszi át a kellemetlen szagokat és ízeket, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és bármely konyha stílusába belesimul. Az elegáns Orava vízforraló teljesítménye 2000 W. A hasznos kivehető szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A szemet vonzó kialakítást ezüst szín erősíti. A dekoratív megjelenésű és megbízható Orava elektromos vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Eme Orava VK-3217 elektromos vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A megbízható Orava elektromos vízforraló könnyű és hatékony használatot biztosít
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • Ezen Orava vízforraló energiafogyasztása 2000 W
  • Az eszköz praktikusságát növeli a hatékony kivehető szűrő
  • Ezüst kivitelű vízforraló
  • A kényelmes használatról forgótalp és praktikus kábeltároló rekesz gondoskodik
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén.

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva gyorsforraló

Ezen Orava gyorsforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem a forgótalppal és a kábeltároló rekesszel is, amelyek minden háziasszony tetszését megnyerik. Bármilyen szögből a talpra helyezheted a gyorsforralót. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely a vízforraló üzemelését jelzi.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Ezüst
Kód:  EAD4202l4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VK-3217 S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20