Oldal frissítése

Orava Tenera

2,5 2 értékelés
10 690 Ft

Orava Tenera

Csodás hullámok fáradtság nélkül. A(z) Orava által készített csipeszes hajsütővas nélkülözhetetlen azok számára, akik varázslatos hajfürtöket szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez a megbízható hajsütővas melynek maximális teljesítménye 50 W mindenekelőtt csipeszes kialakításáról ismerhető fel. A csipesz formázás közben megtartja a hajat, így minden hullám egyforma méretű lesz. A fej átmérője 35 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. Fejének borítása kerámia, ennek hála a hő egyenletesen oszlik el, így kíméletes a hajhoz. A gyors melegedési idő egy másik bizalomgerjesztő tulajdonsága. A(z) Orava Tenera alapvetően 15 s elteltével kész az azonnali használatra. A kifogástalan frizurához a hajunk típusához és aktuális állapotához optimális hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) Orava hajsütővas 30 fokozattal rendelkezik, legmagasabb hőmérséklete pedig 230 °C. Fontos, hogy gyengébb hajra alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas Orava Tenera Képernyő
Hajsütővas Orava Tenera Lifestyle

A(z) Orava Tenera hajsütővas legfőbb tulajdonságai

  • Orava csipeszes hullámosító hajsütő a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Max. hőfoka: 230 °C
  • Választható fokozatok száma: 30
  • Felmelegedési ideje: 15 s
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Intuitív használat
  • Kábelhossz: 1,5 m
  • Átmérője: 35 mm

A(z) Orava Tenera hajgöndörítő kiegészítő funkciói

Rendelkezik automatikus kikapcsolás funkcióval is, így nem gond ha elsietsz otthonról. A(z) 1,5 m hosszú vezeték kényelmes használatot garantál. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában elkészítheted a frizurád. Ízléses formája már csak hab a tortán.

Hajsütővas Orava Tenera Képernyő

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 15 s
Teljesítményfelvétel 50 W
Hőmérséklet fokozatok száma 30
Max. hőmérséklet 230 °C
Kábel hosszúsága 1,5 m
Átmérő 35 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Fekete, Rózsaszín

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ORAKV748
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Tenera

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10