Oldal frissítése

Orava ST-106 B

3,2 6 értékelés
8 390 Ft

Orava ST-106 B

Szereted a napot egy finom pirítóssal kezdeni? Akkor nem hiányozhat a konyhából ezen Orava szendvicssütő. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolattal rendelkezik, amely egyszerű karbantartást garantál. Kompakt, 7 × 22 × 23 cm (ma×sz×mé) méreteinek köszönhetően egyszerűen berakhatod a melegszendvics sütőt a szekrénybe. A készülék időtálló kialakítását fekete szín finomhangolja. Mindenki szeretni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Legyen szó bármelyik változatról, ha igénybe veszed ezen Orava melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű és könnyű lesz, hogy bárkinek menni fog.

Orava ST-106 B melegszendvics sütő alapvető paraméterei

  • Ezen Orava melegszendvics sütővel mindig ízletes reggelivel lepheted meg a családot
  • Ezen Orava melegszendvics sütővel finom háromszög alakú szendvicseket készíthetünk
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A melegszendvics sütő fogantyúja hőszigeteléssel van ellátva
  • A biztonsági pánt kényelmesen rögzíti a sütőlemezeket
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A melegszendvics sütő teljesítménye 750 W
  • Eme Orava szendvicssütő segítségével ropogós, ínycsiklandozó melegszendvicseket készíthetsz

Ínycsiklandozó, ropogós pirítósok reggel, délben és este

Varázsolj finom pirítósokat az asztalra, legyen az reggeli, uzsonna vagy vacsora. Gyorsan és könnyedén elkészítheted őket ezzel a praktikus Orava melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy a készülékben bármi odaég. Eme Orava melegszendvics sütővel finom háromszög alakú szendvicseket süthetsz, amit megbolondíthatsz kedvenc sajtoddal, szalámiddal és egyéb finomságokkal. Készíts mindig változatos fogásokat a családnak, amiket soha nem fogtok megunni. A pirítóst szinte mindenki szereti, sósan vagy édesen. Légy kreatív! Eme praktikus Orava melegszendvics sütő beszerzésével akár ketten is jóllakhatnak. Két szendvicset készíthetünk vele egyszerre.

Első a biztonság

Eme megbízható Orava melegszendvics sütő használatakor precíz kialakítás gondoskodik a biztonságunkról. A melegszendvics sütő hőszigetelt fogantyúval van felszerelve, így nem kell égési sérülésektől tartanod. A sütőlemezeket rögzíthetjük a biztonsági pánt segítségével. Tökéletes toastok készíthetők ezzel a megbízható, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja Háromszög
Szendvicsek száma 2 szendvics
Sütőlemezek tulajdonságai Tapadásmentes felület

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 750 W
Burkolat anyaga Műanyag
További tulajdonságok Lezárás

Felszereltség, tartozékok

Felszerelés Hőszigetelt markolat

Szín

Szín Fekete

Termék méretek

Magasság 7 cm
Szélesség 22 cm
Mélység 23 cm
Kód:  ORATO802
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST-106 B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15