Oldal frissítése

Orava SE-301

4,0 2 értékelés
9 890 Ft

Orava SE-301

A(z) Orava elektromos aprítógép megkönnyíti az alapanyagok előkészítését a főzéshez. A(z) 300 W teljesítményű Orava SE-301 gond nélkül megbirkózik a hagyma, paradicsom és egyéb zöldségek vagy gyümölcsök feldarabolásával és összekeverésével. A műanyag edény térfogata 1000 ml, amelynek köszönhetően egyszerre többfajta zöldséget is belerakhatsz. Így könnyen elkészítheted például a kedvenc zöldséges salátádat. Együttesen 2 aprítási sebességszint áll rendelkezésedre.

A(z) Orava SE-301 elektromos aprítógép fő jellemzői

  • A(z) Orava aprítógép megkönnyíti az alapanyagok előkészítését
  • Összesen 2 aprítási sebességszint közül választhatsz
  • A(z) Orava SE-301 teljesítménye: 300 W

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 300 W
Tartály térfogata 1 000 ml
Edény anyaga Műanyag
Sebességfokozatok száma 2
Edények száma 1 db
Hordozható palack Nem
Kód:  ORSEK011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SE-301

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20