Oldal frissítése

Orava RR-65

Kiegészítők a termékhez

Orava RR-65

Szeretne ráhangolódni a retro stílusra? A retro stílusú formai kialakítással rendelkező Orava RR-65 lemezjátszó nemcsak a megjelenésében tetszetős, hanem a hangzásában is. A lemezjátszó modern elemekkel van fűszerezve - például egy LCD kijelzővel vagy egy CD-lejátszóval. Azonban nem feledkeztek el a rádióról vagy az USB bemeneti nyílásról sem, amely a külső zenei források csatlakoztatására szolgál. A faszerkezet gondoskodik a még erőteljesebb retro stílusú megjelenésről valamint a kellemes tapintású felületről is.

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns, fából készült szerkezeti kialakítás adja a retro érzést
  • Rádió kézi hangolással állítható be
  • Lemezjátszó minőségi zenehallgatáshoz
  • Audiokazettás hangszalagok lejátszása
  • Kedvenc dalok megszólaltatása CD lejátszóval
  • USB bemeneti nyílás külső forrásokból származó zeneszámok lejátszására
  • Háttérvilágítású kijelző a kezelés közbeni jobb tájékozódás céljából
  • Prémium minőségű hangszórókon közvetített minőségi hangvisszaadás 
  • Kézreálló távvezérlő a könnyebb hozzáféréshez

Többfunkciós lejátszó

Az Orava RR-65 lemezjátszóval nem kell aggódnia, hogy nem tudja lejátszani a kedvenc zenéit, mert széleskörű lehetőség áll rendelkezésére a zenehallgatást illetően. Bakelit lemezt vagy a népszerű CD - t is lejátszhat. Mivel retro stílusban van kialakítva a lemezjátszó, így nem feledkeztek el a kazettásmagnóról, az audiokazettás hangszalagokat lejátszó egységről és a kézi rádió hangolásról sem.

Könnyű kezelhetőség

A praktikus, erős háttérvilágítással rendelkező és könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően soha többé nem lesz gondja a kedvenc dalai közötti keresgélés során. A lemezjátszó előlapján található, szépen elrendezett gombokkal állítható be pontosan és megbízhatóan az összes retro rádió funkció. Ez a retro készülék prémium szintű hangszórókkal van felszerelve a minőségi hanglejátszáshoz az Ön kényelmét szolgálva.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 5 W

Méret & súly

Szélesség 500 mm
Magasság 210 mm
Mélység 550 mm
Tömeg 7,2 kg

Alapvető paraméterek

Hajtás Szíjas
Vezérlés Kézi

Tulajdonságok és funkciók

Fordulatszám (f/p) 33,3, 45, 78
Kartípus Egyenes szárú kar
Design Retro
Kód:  WO185k
Termékszám:  RR-65

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10