Oldal frissítése

Orava MC-103

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Orava MC-103

Az Orava Station MC-103 hordozható időjárás állomás vezeték nélküli érzékelővel rendelkezik a hőmérséklet- és a páratartalom mérésére. Az időjárás állomás színes kijelzőt kínál az idő, a dátum, az ébresztő, időjárás-előrejelzés, hőmérséklet illetve a külső és beltéri páratartalom-szimbólumok megjelenítésére. Az Orava MC-103 továbbá megméri a maximum és minimum hőmérsékletet és páratartalmat is. Az "időjárás-előrejelzés" szintén hasznos funkció - ilyenkor különböző időjárási viszonyok szimbólumai jelennek meg a kijelzőn, mint például napos, kissé felhős, borult vagy esős. A készülék szundi funkcióval ellátott ébresztőórát is biztosít. Az idő kijelzése 12/24 órás formátumban áll rendelkezésedre, ahogyan a hőmérséklet számára is elérhetők a °C / °F mértékegységek. Emellett a háttérvilágítás intenzitását is szabályozhatod. Természetesen tartalék akkumulátorral is rendelkezik a helyes dátum és idő megőrzésére áramszünet esetén.

Az Orava MC-103 időjárás állomás legfontosabb jellemzői

  • Állítható erősségű fényerő a kijelzőn
  • Vezeték nélküli kültéri érzékelő
  • Ébresztő funkció
  • A hőmérséklet és a páratartalom mérése
  • Tartalék akkumulátor
  • Időjárás előrejelzés

További információ:
Tápellátás:
készülék: egyirányú 5 V AC adapter 500 mA
külső hőmérséklet érzékelő: 3V (2 × 1,5V AAA méretű elem)
Hőmérséklettartomány:
0 - 50 °C, eltérés 0,1 °C (ezen a tartományon kívül eső hőmérsékletet így "- -" jeleníti meg) külső hőmérséklet érzékelő: -40 - +70 °C, eltérés 0,1 °C (ezen a tartományon kívül eső hőmérsékletet így jeleníti meg "- - „)

Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AAA
Kód:  ORAM08a
Termékszám:  MC-103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20