Oldal frissítése

Orava KAM-1080

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Orava KAM-1080

A KAM-1080 videókamera segítségével lelkes sportolók, vagy épp a szabadtéri tevékenységek szerelmesei kiváló minőségű FullHD felvételeken örökíthetik meg élményeiket. Hála a 12megapixeles érzékelőnek, a kamera 1080p felbontásban (1920 x 1080) rögzít felvételeket 30 képkocka per másodperces képfrissítés mellett, így a kép jól kivehető és éles marad még adrenalin-hajtotta tevékenységek közben is. Említésre méltó még a 120 fokos széles látószögű optika is, amely a belátható környezet minden részletét megbízhatóan rögzíti, amit aztán könnyűszerrel megoszthatsz WiFi-n keresztül, vagy a kamera tartozékainak segítségével.

Főbb jellemzők

  • Full HD 1080p felvételek 30 fps képfrissítés mellett
  • Széles látószög (120 °)
  • WiFi megosztás
  • Felvétel microSD kártyával 32 GB-ig
  • Time Lapse felvétel
  • Tartozék vízálló tok és konzolok

Mindennel felszerelve

Számos tartozék található a csomagban, amelyek segítségével azonnal használni kezdheted a kamerát, további kiadások nélkül. Az eszközt felszerelheted a kormányra, sisakra, vagy bármely sík felületre - minderre számos felszerelhető konzol áll rendelkezésre. A tartozékok között található egy vízálló kameratok is, amellyel úszás, vagy akár búvárkodás közben is használhatod a kamerát, egászen 30 méteres mélységig.

 

Paraméterek

Érzékelő típusa CCD
Érzékelő felbontása 12 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Vízálló, Vezeték nélküli

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD

Kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 900 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO340c
Termékszám:  KAM-1080

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20