Oldal frissítése

Orava Hiluxe 1 W

5 1 értékelés
16 790 Ft

Orava Hiluxe 1 W

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. A kiváló minőségű Orava vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű kezelést kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, hanem a használata is rendkívül praktikus, nem tartalmaz káros anyagokat, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. A kitűnő minőségű Orava vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A hasznos kivehető szűrő megóvja a vizet a vízkőtől és a szennyeződésektől. A megnyerő kialakítást fehér szín erősíti. Az ízléses kialakítású és megbízható Orava vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló Orava Hiluxe 1 W Oldalnézet
Vízforraló Orava Hiluxe 1 W Jellemzők/technológia

A stílusos Orava Hiluxe 1 W vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • Ezen Orava gyorsforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • Az elegáns Orava elektromos vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Az eszköz praktikusságát növeli a hatékony kivehető szűrő
  • Fehér kivitelű gyorsforraló
  • A kényelmes használatról praktikus forgótalp gondoskodik
  • A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik
  • A víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően
  • A készülék aktív működését LED indikátor jelzi

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekébe van rejtve, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Orava Hiluxe 1 W Oldalnézet

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva gyorsforraló

A praktikus Orava gyorsforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem a forgótalppal is, amelynek az egész család örülni fog. A vízforralót használat után bármilyen szögből a forgótalpra helyezheted. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége. A melegítés megkezdésekor LED világítás kapcsol be, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  ORARK172
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Hiluxe 1 W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10