Oldal frissítése

Orava Hiluxe 1 B

5 1 értékelés
13 590 Ft

Orava Hiluxe 1 B

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A stílusos Orava elektromos vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. Ezen Orava gyorsforraló teljesítménye 2200 W. A célszerű kivehető szűrő elbánik a szennyeződésekkel és esetleges vízkővel. A tetszetős klasszikus stílust fekete megjelenés hangsúlyozza ki. Az elegáns és megbízható Orava vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló Orava Hiluxe 1 B ...
Vízforraló Orava Hiluxe 1 B Jellemzők/technológia

A kiváló minőségű Orava Hiluxe 1 B gyorsforraló fő tulajdonságai

  • Ezen Orava vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Űrtartalma 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A modern Orava vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Felszerelésének része a hatékony kivehető szűrő
  • Klasszikus kivitel
  • Fekete kivitelű elektromos vízforraló
  • A praktikus forgótalp kényelmes használatot tesz lehetővé
  • A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • A vízforraló kanna működését LED jelzés mutatja

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló feneke alatt van elhelyezve, így a vízkőlerakódás veszélye nem áll fenn.

Vízforraló Orava Hiluxe 1 B Oldalnézet

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam vízforraló

A praktikus Orava vízforraló nem csak a kiváló anyagokkal dicsekedhet, amelyeket a gyártásához felhasználtak, hanem a hasznos forgótalppal is, amellyel használata gyerekjáték. Segítségével a vízforraló gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. A víz mennyiségét praktikus vízszint jelző mutatja. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  ORARK189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Hiluxe 1 B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15