Oldal frissítése

ORAL B Vitality Star Wars

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ORAL B Vitality Star Wars

Ověřená technologie čištění

Az Oral-B Stages Power elektromos gyermek fogkefét a Star Wars karakterek mintája díszíti, a fogkefét pedig oszcilláló-forgó technológia és innovatív fogtisztítás jellemzi. Biztosíts gyermekeid számára kellemes szórakozást, miközben kellő szájápolásban részesülnek.

Extra měkká vlákna

Az elektromos fogkefe forgó feje extra puha sörtékből áll, így a gyermekednek alapos fogtisztításban lehet része, miközben elsajátítja a helyes szájápolási szokásokat. A gyermekbarát dizájnú fogkefe 3 éves kortól alkalmas a gyerekeknek, tökéletesen megfelel a kisebb szájmérethez, emellett a felcseperedő korosztály olyan eszközt kap, amely rendkívül hatékony és egyben gyengéd segítség a fogmosásban.

Nabíjecí baterie

A fogkefe nyelében praktikusan tárolt akkumulátor igazán mókás fogmosást kínál, amely gombnyomásra indul is. Az akkumulátor élettartama egyetlen feltöltéssel akár 5 napos üzemidő is lehet.

Disney Magic Timer alkalmazás

Egy innovatív módja a gyermek fogmosás optimális idejének fenntartására - a Disney Magic Timer időzítő az Oral-B-től, ahol a gyermekedet kedvenc Disney-figurái várják. 10-ből 9 gyermek hajlandó hosszabb fogmosásra az alkalmazásnak köszönhetően. Vásárolj bármely Oral-B Stages termékből, majd töltsd le a Disney Magic időzítőt a telefonodra a termék kódjának beolvasásával. Máris láthatod a mozgó figurákat.

A gyerekek jelvényekben és jutalmakban részesülhetnek, minél gyakrabban használják a Disney Magic Timer időzítőt a fogmosáshoz, amely támogatja az egészséges szájápolási szokások kialakulását.


Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen előnyökkel jár a gyermekek számára, hogy az elektromos fogkefét használják?
Annak ellenére, hogy gyermeked még nem biztos hogy tökéletesen elsajátította az alapos fogmosás fortélyait, az elektromos fogkefével  garantált az alapos és hatékony fogtisztítás.

Hogyan tudja a  Disney Magic Timer időzítő alkalmazás hosszabb fogmosásra ösztönözni a gyermekemet?
Az Oral-B Disney Magic Timer időzítő alkalmazás a Disney karakterekkel szórakoztatja gyermekedet, így éri el, hogy legalább 2 percig mossa a fogait, amely időtartamot a fogorvosok is ajánlanak. Csak olvasd be az Oral-B Stages termék kódját és a a rajta található karaktert, majd az így megkapott képet nyisd meg az okostelefonodon. Minél hosszabb ideig mossa gyermeked a fogát, annál több rész válik láthatóvá a képből. Ezen felül, minél többet mos egy gyermek fogat, annál több képet tud megszerezni. Az alkalmazás egy praktikus naptárt is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy nyomon követhesd a gyermek aktivitását. 

Hogyan lehetek biztos abban, hogy ez a termék a megfelelő a gyermek szájápolására, amikor olyan nagy a választék a piacon?
Az Oral-B Stages szájápolási termékeket úgy tervezték, hogy a gyermek fejlődésének minden egyes szakaszában kielégítse szájápolási igényeit. Ha Oral-B Stages termékeket vásárolsz, győződj meg róla, hogy a választott termék megfelel a gyermek életkorának. Így biztos lehetsz abban, hogy a gyermekednek legmegfelelőbb terméket választottad.  

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Forgó
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Időzítő

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 1 db
Kód:  ORAEK034
Termékszám:  4210201181392
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05