Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen elektromos fogkefe és LEGO Friends 41336 Emma kávézója egy csomagban. A fogkefe oszcilláló-forgó technológiát alkalmaz, és fejlett fogtisztítási módszert biztosít. Segít lekötni a gyermekeket, egyben a szájüreg maximális tisztán tartását biztosítja. Az elektromos fogkefe forgó feje extra puha sörtéket tartalmaz, így a gyermeked számára teljes tisztaságot biztosít, aki egyben megtanulja a szájüregápolás helyes menetét. A design ideális gyermekek számára 3 éves kortól, tökéletesen illeszkedik a kisebb szájhoz, és a gyermekek növekedésben levő kezébe hatékony, mégis kíméletes eszköz kerül a fogak tisztítására.

Az Oral-B Vitality Kids StarWars + LEGO Friends 41336 Emma kávézója fő jellemzői

  • Kényelmes Oral-B elektromos fogkefe és LEGO készlet
  • Oral-B Vitality Kids D12K Frozen oszcillációs-rotációs technológiával
  • A LEGO készlet fejleszti a gyermek finommotoros készségeit, képzeletét és kreativitást
  • Elektromos fogkefe a maximális fogtisztításhoz
  • Akár 5 nap használat egyetlen töltéssel
  • A LEGO Friends 41336 Emma kávézója 378 darabot tartalmaz

Akkumulátor és Disney Magic Timer

A fogkefe praktikus újratölthető akkumulátora a markolatban helyezkedik el, így a szórakoztató fogmosáshoz elég egy gombnyomás. Az akkumulátor egy töltéssel akár 5 napig is üzemképes. Innovatív mód arra, hogyan segítsünk a gyermekeknek a hosszabb ideig tartó fogmosásban: Az Oral-B Disney Magic Timer alkalmazásával a gyerekek kedvenc Disney-figurái jelennek meg. 10-ből 9 gyermek ezzel az alkalmazással hosszabb időt tölt majd el fogmosással. Elég megvenni egyet az Oral-B Stages terméksorozatból, majd letölteni a Disney Magic Timer időzítővel rendelkező alkalmazást, és beszkennelni a terméket a telefonod segítségével. A figurák azonnal mozogni kezdenek. A gyermek fogmosás közben felfedheti a titkos képet. Minél hosszabb ideig mossa a gyermekünk a fogát, annál jobban látszik a kép.

41336 Emma kávézója

A LEGO Friends Emma kávézója szett ideális minden kis művésznőnek. A LEGO Friends építőjátékot főként a fiatal hölgyeknek szánták, akik szívesen élnek át izgalmas kalandokat a barátaikkal, vagy akár egy átlagos napot is, a felnőttekhez hasonlóan. Heartlake városkájában öt elválaszthatatlan barátnő él, akik mindenféle kalandban vesznek részt. Velük együtt a kis építők elmehetnek a természetbe, iskolába, sportolni és kulturálódni is, így mindig nagy élményben lesz részük. A készlet 378 darabot tartalmaz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Forgó
Mozgások száma/perc 7 600 mozgások/perc
Mobilalkalmazás Igen

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 1 db
Kód:  ORALE004s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05