Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Smart 5900 Cross Action + Bónusz markolat

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Smart 5900 Cross Action + Bónusz markolat


kerek fejet
 

Kerek fogkefej

Az Oral-B elektromos fogkefék fogkefefejét a professzionális fogtisztító eszközök designja ihlette, amely körülvesz minden egyes fogat. A dinamikus 3D tisztítási technológiának köszönhetően az elektromos fogkefefej rezgése, forgása és pulzálása során alkalmazkodik a fogak formájához, és fellazítja, valamint akár 100% -kal több lepedéket távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefék.

Fehéríti fogait, mivel 1. nap
 

Már az első naptól kezdve fehéríti fogaidat

A fogkefefej 3DWhite polírozóbetéttel ellátott, amely segít eltávolítani a felületi szennyeződéseket, így a fogak fehérebbek lesznek már a használat első napjától kezdve. Az Oral-B alkalmazás segítségével beállítható a fehérítési program, amely segít javítani a szájápolási szokásokon.


Nyomásszenzor egészséges íny
 

Nyomásszenzor az egészséges ínyért

Az íny egészségnek fenntartása a helyes szájápolás fontos része. A hármas nyomásérzékelő segít megvédeni az ínyt a túl nagy nyomástól. A SmartRing jelző világítani kezd, és lassítja majd leállítja a pulzálást túl nagy nyomás esetén. A fogkefenyél beállítható finom Sensitive üzemmódba.

 

 

 

A leginkább ajánlott márka

Fedezd fel az Oral-B szájápolási innovációjának új szintjét, amely világelső a fogkefegyártás terén. A hagyományos fogkefékkel szemben minden elektromos fogkefe a szájüreg klinikailag bizonyított tisztaságát nyújtja. Választ ki a neked leginkább megfelelő Oral-B elektromos fegkefét, amely világszerte a fogorvosok által legajánlottabb fogkefemárka, ezek a fogorvosok által leginkább használatos fogkefék. 

Dokonale cisteni
 

Tökéletes tisztítás

A szabadalmaztatott nyomásszabályozó technológiának köszönhetően, amely csökkenti a tisztítás sebességét és figyelmeztet, hogy légy óvatos, ha túl nagy nyomással tisztítod a fogaidat, visszajelzést kapsz  tehát a nyomásérzékelő, időzítő és Bluetooth kapcsolat által. 

Obsah baleni
 

A csomagolás tartalma

  • 2 fogkefenyél és töltő
  • 2 fogkefefej
  • 1 hordtáska




 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Oszcilláló
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 8 800 mozgások/perc
Üzemmódok száma 5
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Bluetooth, Időzítő, Nyomásérzékelő, Akkumulátor kijelző, 3D tisztítás

Sorozat szerint

Sorozat Oral B SmartSeries

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db
Töltők száma 2 db
Kód:  ORAEK052
Termékszám:  4210201180074

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05