Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Pro 750 Black Cross Action + utazótok

4,8 118 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Oral-B Pro 750 Black Cross Action + utazótok

Fedezd fel a szájápolás új szintjét az Oral-B-vel, a világ vezető fogkefe márkájával. Az Oral-B Pro 750 Black Cross Action forgó elektromos fogkefe biztosítja a szájüreg legmagasabb szintű tisztaságát a hagyományos kézi fogkefével szemben.

Oral-B Pro 750 Black Cross Action

Oral-B Pro 750 Black Cross Action akár 100%-kal több lepedéket távolít el

Az Oral-B Pro 750 Black Cross Action elektromos fogkefe biztosítja a klinikailag bizonyított, legmagasabb szintű szájhigiéniát a hagyományos kézi fogkefékkel szemben. A CrossAction kefefejet professzionális fogtisztító eszközök inspirálták, a sörték 16°-os szögben vannak levágva, így minden egyes fogat körülvesznek, a 3D tisztítás oszcillációval, forgással és pulzálással megbontja a lepedéket, és 100%-kal többet távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefe.
Oral-B Pro 750 Black Cross Action

Az Oral-B Pro 750 Black Cross Action praktikus időzítővel rendelkezik

Az Oral-B Pro 750 Black Cross Action kefe fogantyúján található praktikus időzítő szaggatott hangot bocsát ki 30 másodpercenként, így figyelmeztet, hogy ideje a szájüreg következő negyedére összpontosítani. Az Oral-B Pro 750 Black Cross Action elektromos fogkefe szintén figyelmeztet, ha eléred a fogorvosok által javasolt 2 perces fogtisztítási időtartamot.
Oral-B Pro 750 Black Cross Action

Az Oral-B számos pótfejeket kínál a speciális szájhigiéniai igényeid kielégítésére. Az Oral-B Pro 750 Black Cross Action elektromos fogkefe kompatibilis az Oral-B kefefejek széles választékával, így mindig megadja az általad igényelt, szükséges tisztítást. Ne feledd 3 havonta cserélni a kefefejet egy másikra, vagy ha rostok elhalványulnak és elhasználódnak - csak így biztosíthatod a fogak magas szintű tisztítását.



Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Forgó
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 8 800 mozgások/perc
Üzemmódok száma 1

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző, 3D tisztítás

Sorozat szerint

Sorozat Oral B Pro

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 1 db
Kód:  ORAEK018
Termékszám:  4210201162520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15