Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Precision Clean Fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 6 db a csomagban

4,8 226 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Precision Clean Fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 6 db a csomagban

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej CleanMaximiser technológiával tisztítja a fogakat még a nehezen hozzáférhető helyeken is, csökkenti a nem kívánt foltokat és elszíneződéseket. A kefefej formájának köszönhetően a szálak tökéletesen körbevesznek minden egyes fogat, és alaposan tisztítják azokat. Az Oral-B Precision Clean fogkefefej CleanMaximiser technológiával rendelkezik, amely fokozatosan sárgává változtatja azöldszálakat, így figyelmeztetve Téged a fej cseréjére. Az Oral-B Precision Clean fogkefefej minden Oral-B elektromos fogkeféhez illik, kivéve a Pulsonic & iO modelleket. A csomagban 6 darab található. 


Az Oral-B Precision Clean CleanMaximiser technológiával pótfej legfontosabb jellemzői

  • Oral-B A Precision Clean fogkefefej csökkenti a fogak nem kívánt elszíneződését
  • Eltávolítja a foltokat 
  • A CleanMaximiser technológia figyelmeztet Téged, ha eljött az ideje a fej cseréjének
  • A fej formája lehetővé teszi, hogy a szálak tökéletesen illeszkedjenek a fogakhoz
  • A csomagban 6 darabot találsz

Oral-B Precision Clean

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Oral-B Precision Clean FlexiSoft fejjel

A FlexiSoft kefefejnek ún. oszcilláló-pulzáló hatása van. Hatékonyan tisztítja a fogakat és az íny mentén lévő területet, valamint más, nehezen hozzáférhető helyeket. A szálak mélyen behatolnak a fogközökbe, ahol kíméletesen távolítják el a lepedéketA fogorvosi eszközök által inspirált Oral-B Precision Clean fej minden egyes fogat pontosan és kíméletesen tisztít. 

Oral-B Precision Clean

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Innovatív szájápolás

Fedezd fel a különbséget az elektromos fogkefe és a hagyományos fogkefe használata között. A világ vezető fogkefemárkája, az Oral-B a szájápolás új innovációját hozza el Neked. Az Oral-B elektromos fogkefe biztosítja a kiváló tisztaságot és az ínyeddel is kíméletes. Oral-B Precision Clean fogkefefej használatával a fogaid még fényesebbek és egészségesebbek lesznek. 

Oral-B Precision Clean

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Tisztítás az Oral-B Precision Clean pótfejjel

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej szálai finoman hajlanak, így gyengéden tisztítanak és mélyebben behatolnak a fogközökbe. Ezeket a fejeket professzionális tisztításra tervezték, mivel eltávolítják a lepedéket a fogakról és hozzájárulnak az egészséges íny fenntartásához. Az Oral-B Precision Clean fogkefefej csökkenti a nem kívánt elszíneződéseket és a foltokat. Az Oral-B Precision Clean fogkefefejek tökéletesen illeszkednek a fogkefe nyelére és optimálisan tisztítják a fogakat.

Oral-B Precision Clean

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Fogkefefej kopásjelző

Annak érdekében, hogy a szájüreged a lehető legjobb ápolást kapja, fontos, hogy a fogkefét helyesen használd. A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogkefét 3-4 havonta cseréld le egy új fogkefére. Nem szükséges feljegyezned, hogy az Oral-B Precision Clean fogkefefejet mikor kell cserélned. Az Oral-B Precision Clean fogkefefejek CleanMaximiser technológiával rendelkeznek, így a zöld színű szálak fokozatosan sárgává változnak, figyelmeztetve Téged a fej cseréjére. Ez tulajdonság a hagyományos kézi fogkefékhez képest kiváló szájhigiéniát biztosít.





Paraméterek

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Precision Clean
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 6 db
Kód:  ORBNH540
Termékszám:  4210201371540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05