Oldal frissítése

Oral-B pótfej EB50 CrossAction Black 8db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B pótfej EB50 CrossAction Black 8db

Az Oral-B EB50 CrossAction Black 16 darabos készlet első osztályú pótfejeket tartalmaz, amellyel a fogak megtisztításának egy teljesen új dimenzióját ismerheted meg. A fogkefe különböző szögben és hosszúságban ferde sörtékkel rendelkezik, amelyek akár kétszer annyi lepedéket távolítanak el, mint a kézi fogkefe. A fogkefe sörtéi olyan különleges formával rendelkeznek, amelyek körbeveszik az egyes fogakat és beférnek még a fogközi területekre is. Emellett a fogkefefej figyelmeztet, amikor elérkezett az ideje a fej cseréjének azzal, hogy fokozatosan vált kék színűrőlfehérre. A fogkefefej körülbelül három hónapig használható. A fej kompatibilis az Oral-B Genius, Pro, Smart, Triumph, Stages Kid, Trizone, Advance és a Professional Power fogkefékkel. Azonban nem alkalmas a szónikus fogkefékhez.

Az Oral-B EB50 CrossAction Black 16 db fej főbb jellemzői

  • Az Oral-B EB50 CrossAction csomag 16 darab első osztályú pótfejet tartalmaz
  • Különböző ferdeségű és hosszúságú minőségi sörtékkel büszkélkedhetnek, amelyek 100% -kal több lepedéket távolítanak el
  • A kék indikátorsörték fakulása jelzi a fej kopását
  • A fejek sokféle elektromos kefével kompatibilisek

Sörték keménysége:
Közepesen puha

Fej:
Kerek


Paraméterek

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 16 db

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Cross Action
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 16 db
Kód:  ORACC029BUN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15