Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Ortho Care pótfej, 3db

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Ortho Care pótfej, 3db

A fogszabályzás folyamata során nem egyszerű a fogak ápolása, óvatosságot és rendszerességet igényel. Ebben az esetben is bízhatsz az Ortho Care fogkefékben, amelyek tökéletesen eltávolítják a lepedéket, miközben masszírozzák az ínyt. A fogkefe fejének alakját úgy tervezték, hogy a szálak behatolhassanak a fog és a fogszabályzó közötti térbe. Az Interspace egy további pótfej típus, amely ideális a fogak közötti rések és a nehezen megközelíthető helyek, mint pl. a fogszabályzók, koronák, hidak vagy implantátumok körüli területek megfelelő tisztítására. Mind az Ortho Care, mind az Interspace fej kompatibilis az összes Oral-B oszcilláló-forgó fogkefével. A szakértők higiéniai okokból a fogkefefejek háromhavonta történő cseréjét javasolják.

Az Oral-B Ortho Care pótfejek legfontosabb jellemzői - három darabos szett

  • Precíz lepedék-eltávolítás a fogszabályzó körül
  • Egészséges íny más fogtechnikai eszközök használata esetén is
  • Az Ortho Care fogkefefej alakja biztosítja a nehezen hozzáférhető helyek tisztítását
  • Speciális Interspace fej a tiszta fogközökhöz
  • Mindkét típus használható az összes Oral-B oszcilláló-forgó fogkeféhez illeszkedik
  • 3D Ortho Care tisztító technológia 48 000 fordulat/perc sebességgel (a kézi fogkefével 600 fordulat/percnek megfelelő mozgást érhetünk el)

További információ:
A fej nem kompatibilis az Oral-B szónikus fogkefével.

Csomag tartalma:
2 db kOrtho Care fogkefefej 
1 db Interspace fogkefefej 


Paraméterek

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B Professional Care, Oral-B Stages Power Kids, Oral-B Triumph, Oral-B Trizone, Oral-B Vitality
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 3 db
Kód:  ORBNH735
Termékszám:  4210201849735

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05