Oldal frissítése

Oral-B Kids S Design Braun

4,7 101 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Kids S Design Braun

Oral-B Kids

Oral-B Kids speciális kíméletes tisztítási móddal

Az Oral-B Kids fogkefe kíméletesen tisztítja a gyerekek fogait egy speciális, gyerekeknek megfelelő, gyengéd tisztítási móddal. A kerek kefefej extra puha szálakkal rendelkezik, amelyek kíméletesek az érzékeny ínyhez.

Oral-B Kids

Díszítsd az Oral-B Kids fogkefe nyelét matricákkal

Az Oral-B Kids fogkefe négy Disney-matricát tartalmaz, amelyek a fogantyú köré ragaszthatók, amit a gyereked imádni fog.

Oral-B Kids

A fogorvosok által leginkább ajánlott fogkefemárka*

Az Oral-B a fogorvosok által leginkább ajánlott fogkefemárka a világon. Minden Oral-B fogkefét fogorvosokkal együttműködve terveztek úgy, hogy minden életkorban és fejlődési szakaszban gyengéd és hatékony tisztítást biztosítson a gyerekek számára.

*a P&G számára 2016 októbere és 2018 májusa között végzett, fogorvosok globálisan reprezentatív mintáján alapuló felmérések alapján.

Oral B Kids

Oral-B Kids elektromos fogkefe extra puha sörtékkel

A kíméletes tisztítás és a kiváló tisztaság** érdekében az Oral-B Kids elektromos fogkefefej extra puha sörtékkel rendelkezik, amelyeket  kis szájakhoz terveztek, és amelyek egyúttal az ínyhez is kíméletesek.

**egy hagyományos kézi fogkeféhez képest


Oral B Kids

A Disney Magic Timer alkalmazás  a megfelelő fogmosásra motivál

Az Oral-B ingyenes Disney Magic Timer alkalmazásával a gyerekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat. A fogmosás szuper mókássá válik, mert miután a gyerekek a fogorvosok által ajánlott 2 percig mossák a fogaikat, virtuális matricákat kapnak kedvenc Disney-figuráikról. Ingyenesen letölthető az Apple Store-ból és a Google Play-ből.

Oral-B Kids

Oral-B Kids fogkefe beépített 2 perces időzítővel

Az Oral-B Kids fogkefe beépített időzítővel rendelkezik, így a gyerekek a fogorvosok által ajánlott 2 percig mossák a fogaikat, így segítve őket az életre szóló szájhigiéniai szokások kialakításában.




Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Oszcilláló
Rendeltetés Gyerekeknek
Mozgások száma/perc 7 600 mozgások/perc
Üzemmódok száma 1
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Időzítő

Sorozat szerint

Sorozat Oral B gyerekeknek

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 1 db
Kód:  ORAZK298
Termékszám:  4210201384298

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05