Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Kids Jégvarázs 2 pótfej, 2db

4,8 114 értékelés
4 890 Ft

Oral-B Kids Jégvarázs 2 pótfej, 2db

Az Oral-B Kids Jégvarázs 2 elektromos fogkefe csere kefefejei kifejezetten gyermekek számára készültek, hogy egészséges fogmosási élményt nyújtsanak számukra. Az Oral-B Kids Jégvarázs 2 pótfejek extra puha sörtéi kíméletesek az ínyhez, a rövidebb sörték különösen kíméletesen tisztítják a fogakat, míg a hosszabb középső sörték ideálisak a rágófelületek tisztítására. Az Oral-B Kids Jégvarázs 2 nagyszerű választás a kisebb és még fejlődő szájak számára.

Oral-B Kids

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Oral-B Kids Jégvarázs 2 

fogkefefejek gyermekekne


Három havonta cseréld ki az Oral-B Kids Jégvarázs 2 fogkefefejet, hogy a fogmosás mindig a lehető legjobb eredményt nyújtsa. A fogorvosok azt javasolják, hogy az Oral-B Kids Jégvarázs 2 fogkefefefejet 3-4 havonta (vagy hamarabb) cseréld le egy újra. A csomagban 2 db Oral-B Kids tartalék fej és 2 db Disney Jégvarázs 2 matrica található.
Oral-B Kids

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Paraméterek

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B gyerekeknek
Rendeltetés Gyerek

Mennyiség

Darabszám 2 db

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs
Kód:  ORBNH994
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4210201383994

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05