Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Kids tartalék fej Jégvarázs 2db

4,8 114 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 6 290 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 5 660 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 5 240 Ft/csomag

Oral-B Kids tartalék fej Jégvarázs 2db

Pótfejek az Oral-B Stages Power Jégvarázs karakterekkel ellátott elektromos fogkeféhez, mely speciálisan a gyermekek számára készült, hogy a fogak tisztítása során egészséges élményeket nyújtson. Az Oral-B Kids Jégvarázs pótfejek extra puha sörtéi gyengédek ínnyel, a rövidebb szálak különösen finoman tisztítják a fogakat, míg a hosszabb, középső szálak ideálisak a rágófelületek tisztításához. Az Oral-B Kids Jégvarázs kiváló választás a kisebb és folyamatosan fejlődő szájhoz.

Oral-B gyerekek fagyasztva


Az Oral-B Kids Jégvarázs pótfejek kiszerelésének tartalma

Cseréld ki az Oral-B Kids Jégvarázs fogkefe fejét háromhavonta egy újra, hogy a tisztítás a legmagasabb szinten maradjon. Az Indicator sörték a szálak feléig elhalványulnak, jelezve az Oral-B Kids Jégvarázs kefefej cseréjének szükségességét - a szájüreg jobb tisztítása érdekében. A fogorvosok javaslata szerint az Oral-B Kids Jégvarázs kefefejet 3–4 havonta (vagy ha még rövidebb idő alatt, ha a rostok elhasználódnak) szükséges cserélni. A csomag 2 darab Oral-B Kids pótfejet tartalmaz.

Oral-B gyerekek fagyasztva

Paraméterek

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B gyerekeknek, Oral-B Professional Care, Oral-B Pro-Health Power, Oral-B Stages Power Kids, Oral-B Triumph, Oral-B Trizone, Oral-B Vitality
Rendeltetés Gyerek

Mennyiség

Darabszám 2 db
Kód:  ORAACC08
Termékszám:  4210201154792

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05