Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Cross Action pótfej 2 db

4,7 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 4 390 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 3 950 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 3 660 Ft/csomag

Oral-B Cross Action pótfej 2 db

A megfelelő fogkefe kiválasztása nagy hatással lehet a teljes szájüreg egészségére. Az Oral-B - a világ vezető fogkefe márkája - számos kefefej típust kínál az igényeidnek megfelelően. Hozd meg a helyes döntést, és válaszd az Oral-B Cross Action terméket, a fogorvosok által a világon leggyakrabban használt és ajánlott fogkefét. A csomag összesen 2 darab tartalék Oral-B Cross Action fejet tartalmaz az Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triumph és Oral-B Pro-Health Power fogkefékhez.

Oral-B Cross Action

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Az Oral-B Cross Action fejek ferde szálai pontos tisztítást biztosítanak

Az Oral-B Cross Action kefefej körkörös kialakítását fogászati eszközök inspirálták, így minden egyes fogat pontosan megtisztít. A CrissCross sörtéi 16°-os szögben vannak bevágva, hogy hatékonyan megtisztítsák és mélyen elérhessék az interdentális tereket, így megbontják a lepedéket és 100%-kal jobban távolítják el azt, mint a hagyományos fogkefék.
Oral-B náhradní hlavice Cross Action

A professzionális fogtisztító eszközök ihlették az Oral-B Cross Action sörtéit, melyek körbevesznek minden egyes fogat, és az elektromos mozgás megfelelőbben eltávolítja a lepedéket, mint a szokásos kézi fogkefe. A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogkefét háromhavonta cserélje ki egy újra. Az Oral-B Cross Action kefefejek Idicator sörtékkel rendelkeznek, melyek félig elhalványulnak, ha itt az ideje az Oral-B kefefej cseréjének - így ellentétben a szokásos kézi fogkefével, a tisztítóhatás továbbra is a csúcson marad.



Paraméterek

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B Professional Power, Oral-B SmartSeries, Oral-B Triumph, Oral-B Trizone, Oral-B Vitality
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 2 db
Kód:  ORAACC04
Termékszám:  4210201135081

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05