Oldal frissítése

Oral-B iO elektromos fogkefék

Oral iO elektromos fogkefék banner

Oral-B iO elektromos fogkefék: Professzionálisan tiszta érzés

Az Oral-B elektromos fogkefék a forradalmian új és korszerű iO™ technológiával rendelkeznek, amely extra kíméletes, kényelmes és mindenekelőtt hatékony és intelligens fogmosási élményt nyújt. Az ikonikusnak számító kerek kefefejjel intenzív fogmosás, valamint az íny és a nyelv kíméletes ápolása vár rád. Biztosan nagyra fogod értékelni az olyan funkciókat, mint az intelligens nyomásérzékelő, az interaktív színes kijelző, a mágneses gyorstöltés és például a helyzetfelismeréssel is rendelkező mesterséges intelligencia. Az Oral-B iO professzionálisan tiszta érzést biztosít minden nap.

iO Oral B fogkefék

Az új Oral-B iO™ technológia extra kíméletes tisztítást biztosít

Az iO™ mágneses technológiával ellátott Oral-B iO az elektromos fogkefék következő generációja az extra kíméletes fogmosásért. Az új iO™ lineáris mágneses meghajtórendszer hatékonyan irányítja a gyengéd mikrovibrációk tisztító energiáját az egyes sörték végébe, így több lepedéket* távolít el. A kerek kefefejjel kombinálva egész nap professzionális tisztaságérzetet biztosít.

*A kézi fogkeféhez képest.

Az Oral-B iO fogkeféknek köszönhetően a szájad tökéletesen tiszta lesz

Az Oral-B ikonikus kerek feje tökéletesen körülöleli az egyes fogakat, így még a nehezen hozzáférhető területek is könnyebben tisztíthatók. Az interaktív OLED kijelzőn jelennek meg a tisztítási módok, az üdvözlések, az időzítő és a fej cseréjére vonatkozó emlékeztető. Szintén praktikus az intelligens nyomásérzékelő, amely zöld színnel világít, ha a nyomás megfelelő, és pirossal, ha a nyomás túl nagy, ezzel segítve az íny védelmét. A mágneses töltő körülbelül 3 óra alatt biztosítja a gyorstöltést.

Oral B iO duo
Oral B iO 9 elektromos fogkefék

Az Oral-B iO a 3D feltérképezéssel gondoskodik a hatékony tisztításról

Az Oral-B iO korszerű 3D feltérképezés funkciót kínál, amely nem más, mint egy mesterséges intelligenciát² használó tisztításfelismerő funkció. A 3D feltérképezés a szájüregben lévő összes fog minden területét és felületét - összesen akár 16 zónát - képes megfigyelni. A funkció tehát segít abban, hogy a fogaidat igazán alaposan megtisztítsd, így minden nap olyan érzésed lehet majd, mintha professzionálisan tisztították volna meg a fogaidat.

*A 3D feltérképezés funkció csak az iO 9 sorozat elektromos fogkeféi esetében lehetséges.

Paraméterek módosítása
37 termék

Oral-B iO elektromos fogkefék

A Oral-B iO elektromos fogkefék kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05