Oldal frissítése

Oral-B Genius X White mesterséges intelligenciával

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Genius X White mesterséges intelligenciával

Oral B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Fehérebb fogak már az első naptól

A 3DWhite kefefej polírozópárnával rendelkezik, amely segít eltávolítani a fog felületén lévő foltokat, így fogaid már az első napon fehérebbek lesznek. Az Oral-B alkalmazásban fehérítő programot is létrehozhatsz, amely segít a szájhigiénés szokások javításában.

Oral B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Helymeghatározó funkció

A Genius X 20000N elektromos fogkefe fejlett pozicionálási technológiája lehetővé teszi, hogy lásd, hol jár a fogkefe, így javíthatod a technikádat, vagyis soha nem hagysz majd ki egyetlen helyet sem. Mindig tudni fogod, hogy teljesen tisztára mostad a szádat és a fogaidat. A beépített 2 perces időzítő segíti abban, hogy a fogmosás a megfelelő ideig tartson. Figyelmeztet a szájüreg összes zónájának a tisztítására.



Oral B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Intelligens fogkefe

Az Oral-B Genius X 20000N elektromos fogkefe a Bluetooth technológia segítségével a programjain keresztül koncentrált gondoskodást biztosít, és olyan utasításokat ad, amelyeket fogorvosod módosíthat. Töltsd le az Oral-B alkalmazást az okostelefonodra, és használd a Bluetooth technológiát, hogy segítsen téged a valós idejű visszajelzés, és tisztítás közben javíthass a szokásaidon.

Oral B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Tökéletes tisztítás

Javítsd a fogmosási szokásaidat a SmartRing multifunkciós kijelzővel. A tisztítás során bármilyen szögből látható a fogmosás, lehetővé teszi a nyomásérzékelő és az időzítő figyelését a Bluetooth-kapcsolat segítségével. Beprogramozhatod a 12 lehetséges szín közül az egyiket, amelyet okostelefonod Oral-B alkalmazásával használni kívánsz.





Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Forgó
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 48 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 6
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Bluetooth, Időzítő, Nyomásérzékelő, Akkumulátor kijelző, 3D tisztítás

Sorozat szerint

Sorozat Oral B Genius

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 0 db
Töltők száma 1 db
Kód:  GEXEK064
Termékszám:  4210201248064

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20