Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Genius X Rose Gold Luxe kiadás mesterséges intelligenciával

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Genius X Rose Gold Luxe kiadás mesterséges intelligenciával

Oral B

Fehérebb fogak már az 1. naptól

A 3DWhite fogkefe fej polírozófejjel rendelkezik, amely hozzájárul a foltok eltávolításához, így már az első naptól kezdve fehérebb fogakat eredményez. Az Oral-B alkalmazásban beállíthatod a fehérítés programot, hogy tovább javíthasd a szájápolási szokásaidat.

Oral B

Pozíció-felismerés funkció

Továbbfejlesztett pozíció-felismerő technológiájának köszönhetően a Genius X 20000N elektromos fogkefe lehetővé teszi, hogy LÁSD, hol van éppen a fogkefe, és hogy JAVÍTS a fogmosási technikádon, és ne hagyj ki egyetlen részt sem. Így MINDIG tudni fogod, hogy tökéletes munkát végeztél. A beépített 2 perces időzítő segít, hogy megfelelő ideig mosd a fogad. Figyelmeztet a szájüreged minden egyes zónájának megtisztítása után.



Oral B

Intelligens fogkefe

Az Oral-B Genius X 20000N elektromos fogkefe Bluetooth technológiával átfogó ápolást nyújt a programokon keresztül, és tanácsokkal lát el, amelyeket a fogorvosod rád szabhat. Töltsd le az Oral-B alkalmazást az okostelefonodra és használd a Bluetooth technológiát, hogy valós idejű visszajelzést kapj a fogmosásodról, és hogy javíthass a szájápolási szokásaidon.

Oral B

Tökéletes tisztítás

Fejleszd fogmosási technikádat a SmartRing multifunkciós jelzővel. Tisztítás közben minden szögből jól látszik, ezáltal lehetővé teszi, hogy kényelmesen ráláss a nyomásérzékelőre, az időzítőre és a Bluetooth csatlakozásra. Programozd be a 12 választható szín egyikét, amelyet az Oral-B alkalmazás együtt szeretnél használni.




Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Forgó
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 48 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 6
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Bluetooth, Időzítő, Nyomásérzékelő, Akkumulátor kijelző, 3D tisztítás

Sorozat szerint

Sorozat Oral B Genius

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db
Kód:  GEXEK767
Termékszám:  4210201251767

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20