Oldal frissítése

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action + bónusz tartó

-26%
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
57 480 Ft
42 590 Ft
33 540 Ft áfa nélkül
 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Az Oral-B elektromos fogkefék fejének formáját az olyan professzionális fogtisztító eszközök megjelenése ihlette, amelyek képesek minden egyes fogat alaposan, minden irányból megszabadítani a szennyeződésektől. A dinamikus 3D tisztítási technológiának köszönhetően az elektromos fogkefe feje az egyes fogakhoz illeszkedik a rezgő, forgó és pulzáló mozgás során, így akár 100%-kal több lepedéket takarít le és távolít el a fogakról, mint egy hagyományos kézi fogkefe.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

A 3DWhite kefefej egy polírozó gumipárnával rendelkezik, amely segít eltávolítani a fog felületén lévő foltokat, így a fogaid az első naptól fehérebbek lesznek. Az Oral-B alkalmazásban egy fehérítő programot is elindíthatsz, amely segít a szájhigiénés szokásaid javításában.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Az egészséges fogíny megőrzése elengedhetetlen része a száj ápolásának. A hármas nyomásérzékelő segít megvédeni az ínyeket attól, hogy túl erősen érjenek hozzá a fogkefe sörtéi. A SmartRing jelzőfény kigyullad, és a fogkefe lelassítja, majd megállítja a pulzálást, ha javítani kell a kéztartásodon fogmosás közben. A fogkefe fogantyúja érzékeny üzemmódra is beállítható.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

A Genius 8900 fejlett helymeghatározási technológiája lehetővé teszi, hogy lásd, melyik fogadat mosod éppen, illetve szükség esetén változtasd a fogmosási technikádat, hogy maradéktalanul eltüntethesd a szennyeződéseket. Így mindig biztos lehetsz abban, hogy lelkiismeretesen gondoskodtál szájüreged ápoltságáról. A beépített 2 perces időzítőnek köszönhetően pont annyi időt szánhatsz fogmosásra, ami ideális a fogak számára. Figyelmeztet, ha ideje a szájüreg más zónáját kezelésbe venni.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

A Bluetooth technológiával készült Oral-B Genius 8900 elektromos fogkefe figyelmes gondoskodást nyújt a programjain keresztül, amelyeket a fogorvosod testre szabhat számodra. Töltsd le az Oral-B alkalmazást az okostelefonodra, és használd a Bluetooth adta lehetőséget, hogy valós idejű visszajelzésekkel javíthasd a szájápolási szokásaidat.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Javítsd a fogaid tisztítását a SmartRing multifunkciós kijelzővel. A fogmosás minden szögből látható, így kényelmesen szemmel tarthatod a nyomásérzékelőt, az időzítőt és a Bluetooth-kapcsolatot. Az Oral-B okostelefon alkalmazás használatával beprogramozhatod a használni kívánt 12 lehetséges szín egyikét is.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Az Oral-B Genius 8900 fogkefe egy modern lítium-ion akkumulátort tartalmaz, melynek célja a könnyű töltés és a tartós, következetes és hatékony tisztítás.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Fedezd fel a szájápolási innováció új szintjét - az Oral-B a világelső a fogkefe kategóriában. Klinikailag bizonyított, hogy az elektromos fogkefék jobban tisztítják a szájüreget a hagyományos kézi fogkefékhez képest. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb Oral-B elektromos fogkefét: a fogorvosok közül a legtöbben ezt használják és ajánlják világszerte.


Összehasonlító táblázat

Oral-B Pro 4000Oral-B Pro 8000Oral-B Pro 9000
Oral-B
Pro 5000
Oral-B
GENIUS 8900 Duo Handle
Oral-B
Pro 9000
Fogkefe fejek száma a csomagban334
Időmérő
Vizuális nyomásérzékelő
SmartRing kijelző
Bluetooth
Standard utazó tató
Prémium utazó tartó
Okos utazó tartó ráadás USB porttal
3D technológia3D3D3D
Programok- Rendszeres fogmosás
- Ínyvédelem
- Érzékeny program
- Fehérítő program
- Rendszeres fogmosás
- Ínyvédelem
- Érzékeny program
- Fehérítő program
- Mélytisztító program
 -Rendszeres fogmosás
- Ínyvédelem
- Érzékeny program
- Fehérítő program
- Mélytisztító program
- Nyelvtisztítás

Gyakori kérdések

Milyen előnyökkel jár a különböző tisztítási módok beállítása és miben különböznek ezek a módok?

Az Oral-B Genius 8900 elektromos fogkefe ezekkel a tisztítási módokkal rendelkezik: Rendszeres fogmosás, Ínyvédelem, Érzékeny program, Fehérítő program, Mélytisztító program.  A Rendszeres fogmosás tisztítás a 3D-s tisztító technológiát használd a szájüreg napi tisztításához. Az Ínyvédelem mód gyengéden masszírozza és serkenti a fogínyt. Az Érzékeny mód alacsonyabb sebességet használ, így gyengéden tisztítja a fogakat és az ínyt. A Fehérítő mód váltogatja a sebességet, finoman csiszolja a fogakat, eltávolítja a felületi foltokat. A Pro-Clean mód továbbfejlesztett tisztaságot biztosít a gyorsabb 3D mozgás révén.

Mi az a helymeghatározás és mi a haszna a használatának?

A Genius 8900 elektromos fogkefe segítségével a fejlett Oral-B funkciófelismerés megoldható egy okostelefonnal, és látható például az előrehaladás nyomon követése, a személyes statisztikák, a játékmód és az ösztönzők, hogy segítsenek a megfelelő technikával való fogmosásban. Mindez segíti, hogy megtanulj úgy fogat mosni, ahogy a fogorvosok ajánlják. 

Melyik cserefejeket lehet használni a fogkeféhez?

Az Oral-B Genius 8900 elektromos fogkeféhez a következő kefefejek használhatók: a CrossAction, a TriZone, a Floss Action, a 3DWhite, a Precision Clean, a Sensitive, a Dual Clean, az Power Tip és az Ortho.

Milyen előnyökkel jár a prémium utazáó tartó ?

A Genius 8900 elektromos fogkefe csúcskategóriás utazótatója robusztus, tartós szerkezettel rendelkezik, és függőlegesen és vízszintesen is tárolható. A tartó egyben egy okostelefon tartó is, amely lehetővé teszi a telefon optimális tartását az Oral-B alkalmazás alkalmazásakor. A tartónak köszönhetően otthon is kényelmesen moshatod a fogadat, nemcsak utazáskor. 

Mennyi ideig bírja az Oral-B Genius 8900 elektromos fogkefe lítium-ion akkumulátora?

A teljesen feltöltött Oral-B Genius 8900 Bluetooth fogkefe legfeljebb 12 napig bírja rendszeres használattal. A prémium lítium-ion akkumulátor biztosítja a tartós és takarékos fogmosást töltés nélkül, és a kijelző pontosan megmutatja, mikor kell feltölteni az akkumulátort. Az akkumulátor teljes kapacitásának fenntartása érdekében ne töltsd fel az egyes tisztítások között, és addig használd, amíg az akkumulátor teljesen lemerül. Ismételd meg ezt az eljárást legalább 6 havonta.

4,9
29 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés
Típus Forgós
Rezgések száma 8 800 rezgés/perc
Módok száma 5
Mobilalkalmazás(ok) Igen
Pótfejek száma 3 db
Töltőkarok száma 1 db
Kód:  ORAEK026
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  4210201159742