Oldal frissítése

Oral-B elektromos fogkefék

Oral B elektromos fogkefék

Oral-B elektromos fogkefék — fehér fogak, egészséges fogíny

Az Oral-B elektromos fogkefe akár 100%-kal több lepedéket távolít el mint a hagyományos fogkefék. Ezért tartoznak az Oral-B elektromos fogkefék a fogorvosok által leginkább javasolt fogkefék közé.

Oral-B iO mágneses fogkefék

Oral-B iO mágneses fogkefék

Az Oral-B eddigi legjobb tisztítása a forradalmi iO mágneses technológiával a professzionális tisztaságérzetért és a gyengéd tisztításért a fejlett mesterséges intelligencia technológiával. Az iO technológia a mikrovibráló szálakat és a fogorvosok által inspirált kerek kefefejet kombinálja, hogy már egy hét alatt friss, tiszta szájérzetet és 100%-kal egészségesebb ínyt biztosítson. Természetesen egy interaktív kijelző mutatja a fontos információkat.

Oral-B forgófejes fogkefék

Az Oral-B forgófejes elektromos fogkefék oszcilláló-forgó technológiával ragyogóvá varázsolják mosolyodat. Sőt, a szabadalmaztatott oszcilláló-forgó technológiával ellátott Oral-B forgó fogkefe bizonyítottan hatékonyabban fehéríti a fogakat, mint a kézi fogkefék. A kerek fej az optimális tisztítás érdekében alkalmazkodik a foghoz, és félig forgó mozgással tisztítja a fogat. Az Oral-B forgó fogkefék a normál fog- és ínyérzékenységű emberek számára is alkalmasak.

Oral-B forgófejes és oszcilláló fogkefék
Oral-B szónikus elektromos fogkefék

Oral-B szónikus elektromos fogkefék

Az Oral-B szónikus elektromos fogkefe pulzáló mozdulatokat használ az optimális tisztítás érdekében. Kíméletes a fogzománchoz és az ínyhez, feje pedig a kézi fogkeféhez hasonló. Gyengéd pulzáló mozgásának köszönhetően az Oral-B szónikus fogkefe kíméletesen távolítja el a lepedéket, ezért nagyon kíméletes a fogzománchoz és az ínyhez. A legjobb Oral-B szónikus fogkefék közé tartozik a Pulsonic termékcsalád.

Oral-B cserefejek

Az Oral-B fogkefékhez számos cserefejet kínálunk. Mindegyik azonban kifejezetten az ügyfél preferenciáinak megfelelően van kialakítva. Az Oral-B kerek cserefejek az Oral-B elektromos forgó fogkefékhez készültek. Az Oral-B Pulsonic fogkeféknek a kézi fogkefékhez hasonló fejük van. Az Oral-B cserefejek háromhavonta történő cseréjét javasoljuk.

Oral-B cserefejek
Paraméterek módosítása
59 termék

Oral-B elektromos fogkefék

A Oral-B elektromos fogkefék kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10