Oldal frissítése

Oral-B CrossAction Fogkefefej CleanMaximiser technológiával, fekete sorozat, 2 db a csomagban

5 260 Ft
4 140 Ft áfa nélkül
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 260 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 820 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 4 380 Ft/db

Oral-B CrossAction Fogkefefej CleanMaximiser technológiával, fekete sorozat, 2 db a csomagban

Oral-B CrossAction cserefejek CleanMaximiser technológiával Eltávolít akár 100%-kal több lepedéket és egészségesebb ínyt biztosít. Egészségesebb mosoly elérése az első naptól kezdve. A 16°-os ferde szálak mélyen behatolnak a fogközökbe és eltávolítják a lepedéket. Az Oral-B CrossAction fej CleanMaximiser technológiával rendelkezik, amelynek hatására a zöld szálak fokozatosan sárgává válnak, figyelmeztetve Önt a fej cseréjére. Az Oral-B CrossAction fej minden Oral-B elektromos fogkeféhez illik, kivéve a Pulsonic és iO modelleket. A csomagban 2 darab található.


Az Oral-B CrossAction cserefej legfontosabb jellemzői CleanMaximiser technológiával - fekete sorozat

  • Oral-B cserefejek CrossAction segít eltávolítani a lepedéket a fogak felszínéről
  • Egészségesebb ínyt biztosít
  • A CleanMaximiser technológia figyelmezteti Önt, ha eljött az ideje a fej cseréjének.
  • A 16°-os ferde szálak mélyen behatolnak a fogközökbe és eltávolítják a lepedéket.
  • A csomagban 2 darabot talál

Oral-B CrossAction CleanMaximiser

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Oral-BCrossActionfej az egészséges ínyért

Az Oral-B CrossAction cserefej speciálisan kúpos, 16°-os szálakkal rendelkezik, amelyek mélyen behatolnak a fogközökbe. A fej szálai kíméletesen eltávolítják a lepedéket. Az Orál-B CrossAction fejet a fogorvosok szerszámai ihlették, így precízen, mégis kíméletesen tisztít minden egyes fogat.

Oral-B CrossAction CleanMaximiser

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Innovatív szájápolás

Fedezze fel a különbséget az elektromos fogkefe és a hagyományos fogkefe használata között. A világ vezető fogkefemárkája, az Oral-B a szájápolás új innovációját hozza el Önnek. Az Oral-B elektromos fogkefe biztosítja a következő tulajdonságokatcsúcstisztaság és az ínyre is vigyáz. Oral-B cserefej vásárlása CrossAction a fogai még fényesebbek és egészségesebbek lesznek.

Oral-B CrossAction CleanMaximiser

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Szuper tisztítási teljesítmény az Oral-B CrossAction cserefejjel

Az Oral-B CrossAction cserefej speciális, ferde szálai a fogakról a lepedék eltávolításával és az egészséges íny megőrzésével fejlett tisztítást biztosítanak. Az Oral-B CrossAction fejek mélyen behatolnak a fogközökbe, ahol tökéletesen eltávolítják a lepedéket. Az Oral-B CrossAction fejek tökéletesen illeszkednek a fogkefe nyélre, és biztosítják a fogak optimális tisztítását.

Oral-B CrossAction CleanMaximiser

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Főfej kopásjelző

Annak érdekében, hogy a szájüreg a legjobb ápolásban részesüljön, fontos, hogy a fogkefét helyesen használja. A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogkefét 3-4 havonta cseréld le. Nem kell felírnia, hogy mikor kell kicserélnie Oral-B CrossAction fejét. Az Oral-B CrossAction kefefejek CleanMaximiser technológiával rendelkeznek, amely fokozatosan sárgává változtatja a zöld szálakat, figyelmeztetve Önt a fej cseréjére. Ez a hagyományos kézi fogkefékhez képest kiváló szájtisztaságot biztosít.
Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Oszcilláló

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Cross Action
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Kávépárnák száma 2 db
Kód:  ORBNH564
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4210201355564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB33