Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B CrossAction Fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 db a csomagban

4,9 312 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B CrossAction Fogkefefej CleanMaximiser technológiával, 8 db a csomagban

Az Oral-B CrossAction pótfej CleanMaximiser technológiával akár 100%-kal több lepedéket távolít el, így egészségesebb ínyt biztosít. Egészségesebb mosoly már az első naptól kezdve. A 16°-os ferde szálak mélyen behatolnak a fogközökbe és eltávolítják a lepedéket. Az Oral-B CrossAction fej CleanMaximiser technológiával rendelkezik, amelynek hatására a zöld szálak fokozatosan sárgává válnak, figyelmeztetve Téged a fej cseréjére. Az Oral-B CrossAction pótfej minden Oral-B elektromos fogkeféhez illik, kivéve a Pulsonic és iO modelleket. A csomagban 8 darab található.


Az Oral-B CrossAction pótfej CleanMaximiser technológiával legfontosabb jellemzői

  • Oral-B CrossAction fogkefefej segít eltávolítani a lepedéket a fogak felszínéről
  • Egészségesebb ínyt biztosít
  • A CleanMaximiser technológia figyelmeztet Téged, ha eljött az ideje a fej cseréjének.
  • A 16°-os ferde szálak mélyen behatolnak a fogközökbe és eltávolítják a lepedéket
  • A csomagban 8 darabot találsz

Oral-B CrossAction

Oral-B CrossAction fogkefefej az egészséges ínyért

Az Oral-B CrossAction pótfej speciális alakú, 16°-os dőlésszögű szálakkal rendelkezik, amelyek mélyen behatolnak a fogközökbe. A fej szálai kíméletesen távolítják el a lepedéket. Az Orál-B CrossAction fejet fogorvosi eszközök ihlették, így precízen, mégis kíméletesen tisztít minden egyes fogat.

Oral-B CrossAction

Innovatív szájápolás

Fedezd fel a különbséget az elektromos fogkefe és a hagyományos fogkefe használata között. A világ vezető fogkefemárkája, az Oral-B a szájápolás új innovációját hozza el Neked. Az Oral-B elektromos fogkefe biztosítja számodra a kiváló tisztaságot és az ínyedet is ápolja. Az Oral-B CrossAction pótfej használatával a fogaid még fényesebbek és egészségesebbek lesznek.

Oral-B CrossAction

Szuper tisztítási teljesítmény az Oral-B CrossAction pótfejjel

Az Oral-B CrossAction pótfej speciális, ferde szálai kimagasló tisztítást biztosítanak a lepedék eltávolításával és az egészséges íny megőrzésével. Az Oral-B CrossAction fejek mélyen behatolnak a fogközökbe, ahol tökéletesen eltávolítják a lepedéket. Az Oral-B CrossAction fejek tökéletesen illeszkednek a fogkefenyélre, és biztosítják a fogak optimális tisztítását.

Oral-B CrossAction

Pótfej kopásjelző

Annak érdekében, hogy a szájüreged a legjobb ápolást kapja, fontos, hogy a fogkefét helyesen használd. A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogkefét 3-4 havonta cseréld le. Nem kell feljegyezned, hogy mikor kell cserélned az Oral-B CrossAction fejet. Az Oral-B CrossAction fogkefefejek CleanMaximiser technológiával rendelkeznek, amelynek köszönhetően a zöld szálak fokozatosan sárgává változnak, figyelmeztetve Téged a fej cseréjére. Ez a tulajdonság a hagyományos kézi fogkefékhez képest kiváló szájtisztaságot biztosít.





Paraméterek

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Cross Action
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 8 db
Kód:  ORBNH772
Termékszám:  4210201354772

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05