Oldal frissítése

Oral-B Cross Action pótfej, 6 db

Karácsonyi slágertermékek
Kedvezményes kóddal AJANDEK20 7 750 Ft
9 690 Ft
7 630 Ft áfa nélkül
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 9 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 9 250 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 8 810 Ft/db

Oral-B Cross Action pótfej, 6 db

Oral B Cross Action

Az ívelt sörték precíz tisztítást biztosítanak

Az Oral-B Cross Action fogkefefejet lekerekített formatervezés jellemzi, amelyet a fogorvosok eszközei inspiráltak, kialakításának köszönhetően minden egyes fogat precízen tisztít meg. A CrissCross sörtéi 16°-os szögben íveltek, így eredményesen tisztítanak és elérik még a fogközi területeket is, ahol megszabadulnak a lepedéktől. A hagyományoskézi fogkeféhez képest 100%-kal több lepedéket távolítanak el.

A megfelelő fogkefe kiválasztásának jelentős szerepe van a szájüreged egészének egészségében. Az Oral-B, a világ vezető fogkefe gyártó márkája számos elérhető fogkefét kínál, hogy kielégítse minden igényedet. Válassz jól és válaszd az Oral-B-t, a világ fogorvosai által leginkább ajánlott és legszélesebb körben használt fogkefemárkát.


Oral B Cross Action

A professzionális fogorvosi eszközök inspirálták, a fogkefefej sörtéi minden egyes fogat körbeölelnek és az elektromos mozgással több lepedéket távolítanak el, mint a hagyományos kézi fogkefék.

Oral B Cross Action

A fogorvosok azt ajánlják, hogy 3 havonta cseréld le a fogkefefejet egy új fejre. Az Oral-B fogkefefejek olyan elszíneződő sörtével büszkélkedhetnek, amelynek színe megfakul, amikor elérkezett az ideje a fej cseréjének - a hagyományos kézi fogkefével ellentétben a fogkefe hatékonysága ilyenkor is páratlan.

Oral B Cross Action

Az Oral-B rengeteg elektromos fogkefe modellt nyújt, amelyek között biztosan Te is megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Az Oral-B fogkefefejek kompatibilisek az összes Oral-B elektromos fogkefével, kivéve az Oral-B Pulsonic modellt.


GYIK


Milyen gyakran szükséges cserélnem a fogkefefejet?

A fogorvosok ajánlása szerint tanácsos 3 havonta lecserélni a fogkefefejeket, vagy akár korábban is, hogyha a fogkefe sörtéi túlzottan szétállnak vagy töredezettek. Ennek az az oka, hogy a sörték elhasználódásával csökken a tisztítás hatékonysága.

Miben különbözik a CrossAction fogkefefej a többi Oral-B fogkefefejtől?

Minden egyes Oral-B fogkefefej, kis mértékben ugyan, de eltérő módon tisztítja meg a fogaidat. A Cross Action fogkefefej például olyan precízen ívelt sörtékkel rendelkezik, amelyek képesek feloldani a lepedéket és sokkal eredményesebben távolítják el azt, mint a hagyományos kézi fogkefék. A Precision Clean fogkefefejet kifejezetten a precíztisztításhoz tervezték, több lepedéktől szabadul meg, mint amire a hagyományos kézi fogkefék képesek. A TriZone fogkefefej sörtéi oldalirányban is mozognak, így lehetővé teszik a hagyományos kézi fogkeféhez hasonló fogmosást. A Floss Actionfogkefefej olyan MicroPulse sörtékkel rendelkezik, amelyek a fogközi területek mélyére is elérnek, és ottis eltávolítják a lepedéket (azonban nem helyettesítik a fogselymet). A 3D White fogkefefej a fogászati eszközök ihlette polírozó betétet tartalmaz és leszedi a felületi elszíneződéseket a fogakról. Végül, a Sensitive fogkefefej gondoskodik a gyengéd, mégis hatékony tisztításról.

Mely fogkefékkel kompatibilis a CrossAction fogkefefej?

A Cross Action fogkefefejet használhatod az Oral-B Triumph, Oral-B SmartSeries, Oral-B PRO, Oral-B Vitality (kivéve a Vitality Sonic) és Oral-B Pro-Health Power elektromos fogkefékkel.


Paraméterek

Csomag tartalma

Fejek száma 6 db

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B Genius, Oral B SmartSeries, Oral B Triunph, Oral B Advance Power, Oral B Professional Power, Oral B Stages Power Kids
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Kávépárnák száma 6 db
Kód:  ORANH735
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4210201162735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00