Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oral-B Cross Action 8 db pótfej

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Cross Action 8 db pótfej

A megfelelő fogkefe kiválasztása kulcsfontosságú az egész szájüreg egészségét illetően. Az Oral-B, a fogkefék vezető világmárkája számos fogkefefejet kínál, hogy az igazodjon az igényeidhez. Hozd meg a helyes döntést és válaszd az Oral-B Cross Action fogkefefejet, a világszerte a legtöbbet használt és a fogorvosok által leginkább ajánlott fogkefefejet. A csomagban összesen 16 darab Oral-B Cross Action fogkefefej található az Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triumph és az Oral-B Pro-Health Power fogkefékhez.

Oral-B Cross Action pótfej


Az Oral-B Cross Action fejek ferde sörtéi biztosítják a pontos tisztítást


Az Oral-B Cross Action fogkefefej kerek formatervezését a fogorvosok eszközei inspirálták, így az precízen tisztít meg minden egyes fogat. CrissCross sörtéi 16°-os szögben döntöttek, hatékonyan tisztít és a fogközi területek mélyére is elér, feloldja a lepedéket és akár 100%-kal nagyobb mértékben távolítja el azt, mint a hagyományos kézi fogkefék.
Oral-B Cross Action pótfej

Az Oral-B Cross Action fogkefefej sörtéit a professzionális fogtisztító eszközök ihlették, amelyek minden egyes fogat körbevesznek, a fogkefe pedig elektronikus mozgásával hatékonyabban távolítja el a lepedéket, mint a hagyományos kézi fogkefe. A fogorvosok azt ajánlják, hogy cseréld le a fogkefefejed egy újra háromhavonta. Az Oral-B Cross Action pótfej sörtéi fakuló indikátor sörtékkel jelzik, hogy eljött az ideje az Oral-B Cross Action fogkefefej cseréjének egy újra - azonban egy hagyományos kézi fogkeféhez képest a tisztítási hatékonysága végig kitűnő marad.



Paraméterek

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 8 db

Típus

Típus Forgó
Sorozat szerint Oral-B Pro, Oral-B Pro-Health Power, Oral-B SmartSeries, Oral-B Triumph, Oral-B Vitality
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 8 db
Kód:  ORAACC07BUN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15