Oldal frissítése

Optoma X600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma X600

Széles nézet

Az Optoma X600 kivételes fényereje, kiváló csatlakoztathatósága és elképesztő színei miatt ideális választás nagy terek vagy konferenciatermek számára. A Crestron RoomView, a Telnet, az EXTRON IP Link, az AMX Dynamic Device Detection és a PJ-Link protokollok teljes körű támogatást nyújtanak mindazért, amire szüksége van a kivetítő teljes irányításáért és irányításáért a hálózaton keresztül, bárhol is tartózkodik


Kiváló kép

Az Optoma W402 tökéletes eszköz lesz a bemutatókhoz. A hatalmas ANSI rendkívüli, 6000-es fényereje még egy rosszabb adottságú szobában is kivételes láthatóságot biztosít, és a 10 000:1 nagy kontrasztnak köszönhetően a szöveg mindig gyönyörűen olvasható. A BrilliantColor technológia a vetített képek természetes és élénk színeinek tökéletes reprodukcióját biztosítja. Ezenkívül az Optoma normál működés esetén legalább öt évig biztosít színstabilitást.


Fényes és éles képek

A Texas Instruments DarkChip3 technológiája lenyűgöző 10 000:1 kontrasztot biztosít, amely éles grafikákra és kristálytiszta szövegekre alkalmazható. A vastagabb fehér és az ultrakönnyű feketék nagyobb dinamizmust és olvashatóságot eredményeznek - ideális üzleti és oktatási prezentációkhoz


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt a konkurens termékekhez képest, amelyeket módosítani és tisztítani kell. Ebben az esetben a kapott digitális kép egy speciális mikroprocesszorral ellátott chip használatával várható. A sokoldalú használathoz a kivetítő USB, HDMI, VGA csatlakozókat kínál, és praktikus lézeres távirányítóval rendelkezik.


Gazdasági funkciók

Az X600 alacsonyabb üzemeltetési költségeket, hosszabb élettartamot és jobb megbízhatóságot biztosít. A kivetítő szűrő nélküli kialakítása nem igényel rendszeres tisztítást vagy a szűrő cseréjét, időt és pénzt takarít meg ezáltal. Az Eco üzemmódban a lámpa akár 3500 órán át is tart, a kívánt minőség fenntartása.


Haladó 3D technológia

A DLP technológia egyedülálló sebességét kihasználva az Optoma 3D projektorok képesek a videókat és a képeket elképesztő 120 Hz-en megjeleníteni. A 3D-effektust úgy hozza létre, hogy a jelet két standard videófolyamra osztja el, mindegyik szemre egy. A DLP Link és a 3D szemüveg szinkronizálható a képernyőn látható kép megjelenítéséhez, hogy minden egyes szem számára megjelenítse a megfelelő képet. Az agyad egyesíti ezeket a képeket, és teljes 3D-s valóságot hoz létre.


24/7 mód

Az Optoma DLP projektor kielégíti a legmagasabb minőséget igénylő ügyfelek igényeit, és így igényes telepítésekre is alkalmas. A projektor hosszú távon napi 24 órában, a hét minden napján működhet, ellentétben a sok konkurens kivetítővel. Az Optoma hivatalos garanciát nyújt erre a szolgáltatásra.


5 év garancia Optoma

Az Optoma projektor sokéves használat után ugyanazt a színminőséget biztosítja, mint a vásárlás napján. Erre az Optoma hivatalos 5 éves garanciát biztosít, beleértve a DMD chip garanciát.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768 px
Maximális felbontás 1024 × 768 px
Kontraszt 10 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,2 m
Maximális vetítési távolság 12 m
Minimális képátló 71 cm (27,95 ")
Maximális képátló 834 cm (328,35 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 500 óra (104,17 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 4 000 óra (166,67 nap)
Lámpa teljesítménye 310 W
Zajszint 28 dB
Maximális fogyasztás 370 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), DisplayPort, Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 32,6 cm
Magasság 10,4 cm
Mélység 10,4 cm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  WY002p2
Termékszám:  E1P1D0N1E031
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15