Oldal frissítése

Optoma X402

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma X402

Könnyű és hordozható

Az nagy teljesítményű Optoma X402 projektor lenyűgözi Önt a precíz képek kiváló színeivel és kontrasztjával. Ez a készülék elsősorban iskolákban vagy kisvállalkozásokban használható, ahol lehetőség van a kiváló képminőség mellett a hang lejátszására is a beépített 10 W-os hangszóró segítségével. A projektor lámpája hosszú élettartammal és olyan energiatakarékos jellemzőkkel büszkélkedhet, amelyek lecsökkentik a projektor működésének a költségét.


Kiváló kép

Az Optoma X402 projektorral egy ideális eszközt kap a bemutatóihoz. A nagy, 20 000: 1 kontrasztnak köszönhetően a szöveg mindig olvasható lesz, és a BrilliantColor technológia pedig a vetített képek természetes és élénk színeinek tökéletes reprodukcióját biztosítja. Ezen felül az Optoma normál működés esetén legalább öt évig biztosítja a színek stabilitását.


Nagy dinamikus kontraszt

A nagy, 20 000: 1 kontrasztos aránynak köszönhetően megnöveli a kép mélységét. A világosabb fehér és a mély fekete szín nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket teremt, de még az apró szövegek is könnyebben olvashatóak lesznek. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt a konkurens termékekhez képest, amelyeket cserélni és tisztítani kell. Ebben az esetben a kapott digitális kép egy mikrotükör-rendszerrel ellátott speciális chip használatával jön létre. A sokoldalú használathoz a projektor USB, HDMI, VGA csatlakozókat kínál, és a csomagolásban egy praktikus lézeres távirányító is található.


Kivételes energiatakarékosság

A projektor kis teljesítményű, speciális lámpát használ Eco+ technológiával, amely akár 70% energiát is megtakarít, és emellett akár 7000 órára is képes meghosszabbítani a lámpa élettartamát. Az Auto Power Off funkció további megtakarítást tesz lehetővé, amely automatikusan kikapcsolja a projektort inaktivitás esetén.


Fejlett 3D technológia

Az Optoma projektorok sokféle formátumban és teljes felbontásban képesek megjeleníteni a 3D-s tartalmat szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, a 3D digitális televízióadást és a játékkonzolt. Támogatja a gyors, 144Hz-es frissítési frekvenciát, amely natív felbontásban éles és folyamatos képet biztosít villogás és ghosting hatás nélkül.


24/7 rendszer

A DLP technológiával ellátott Optoma projektor kielégíti még a legmagasabb minőséget igénylő ügyfelek igényeit is, és ezáltal igényes telepítésekhez is alkalmas. A projektor hosszú távon, napi 24 órában, a hét minden napján működhet, ellentétben a sok konkurens projektorral. Erre a tulajdonságra az Optoma hivatalos garanciát biztosít.


Az Optoma 5 éves garanciát biztosít

Az Optoma projektor sok évnyi használat után is pontosan ugyanolyan minőségű színkibocsátást biztosít, mint a megvásárolt napon. Erre az Optoma hivatalos, 5 éves garanciát biztosít, beleértve a DMD chip garanciáját is.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768 px
Maximális felbontás 1024 × 768 px
Méretarányok 16:9
Kontraszt 20 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,2 m
Maximális vetítési távolság 12 m
Minimális képátló 69 cm (27,17 ")
Maximális képátló 760 cm (299,21 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 7 000 óra (291,67 nap)
Lámpa teljesítménye 260 W
Maximális fogyasztás 306 W

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 31,5 cm
Magasság 10,2 cm
Mélység 22,4 cm
Tömeg 2,57 kg
Kód:  WY002p12
Termékszám:  95.70701GC0E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15