Oldal frissítése

Optoma W350

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma W350

széles kilátás

Teljesítmény szélesvásznú projektor Optoma W350 vonzza elsősorban kis mérete és kis súlya, melynek köszönhetően könnyen hordozható. Fejlett optika idézi fel egy képet, átlós körülbelül 2 méter körülbelül egy méter távolságra a képernyőn, ami jelentősen csökkenti a helyigényt, és ezért a projektor lehet alkalmazni, különösen az oktatás, illetve a kisebb cégek, kínálnak, amely tiszta képet és kiváló láthatóságot és a képesség, hogy játsszon a hangot a beépített 10W hangszóró.


kiváló kép

A Optoma projektor W350 van az ideális eszköz a bemutatók. Nagy kontraszt 18000: 1 gondoskodik arról, hogy a szöveg mindig jól olvasható és BrilliantColor technológia biztosítja a tökéletes reprodukciója a természetes és élénk színek a vetített kép. Ezen túlmenően, az Optoma garantálja a szín összhang legalább öt éven át a normál működést.


Előnyei az új technológia

DLP projektorok szabadalmaztatott technológia a konkurens termékek nem tartalmaznak levegőszűrőt kell változtatni, vagy tisztítani. Az így kapott digitális kép ebben az esetben árnyékolt egy speciális chip több mikro tükrök. Pro všestranné využití nabízí projektor konektory USB, HDMI, VGA, ale i RS232, audio vstup/výstup a RJ45. Tartalmaz egy távirányító praktikus lézer.


kivételesen gazdaságos

A projektor egy speciális lámpa csökkent a fogyasztás, ami akár 70% -os energia, és emellett pozitívan meghosszabbítja az élettartamot akár 8000 óra. A további megtakarítások gondoskodunk automatikus kikapcsolás funkció, amely automatikusan kikapcsolja a projektort az esetre, ha.


Fejlett 3D technológia

A projektor támogatja a Full 3D, amely biztosítja, hogy minden szem a képeket teljes felbontásban és a nemkívánatos vibrálás hatását. Az eredmény egy részletes és éles kép hasonló a legmodernebb mozi. Egyszerűen csatlakoztassa a Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol, és élvezze a 3D-s élmény a legnagyobb.


működés 24/07

Optoma projektorok kielégíteni a vásárlók, akik igénylik a legjobb minőségű, és alkalmas a legigényesebb létesítmények. N és ellentétben sok konkurens termékeket kínálnak DLP projektorok Optoma lehetősége folyamatos működés a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Ez a tulajdonság a Optoma hivatalos garancia.

Paraméterek

Felbontás

Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 18 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1 m
Maximális vetítési távolság 10 m

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 3 921,57 óra (163,4 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 7 843,14 óra (326,8 nap)
Lámpa teljesítménye 210 W
Zajszint 29 dB
Maximális fogyasztás 249 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 31,5 cm
Magasság 10,2 cm
Mélység 22,4 cm
Tömeg 2,57 kg
Kód:  WY002t8
Termékszám:  95.70201GC1E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15