Oldal frissítése

Optoma W331 + vászon DS-9092PWC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma W331 + vászon DS-9092PWC


Kiváló színpontosság és csúcsminőség

Ez a projektor fényes és élettel teli bemutatók vetítését teszi lehetővé, akár még napfényben is. Az Optoma W331 konferenciatermekben történő felhasználásra készült. Színhű képek visszaadása jellemzi az sRGB színpontosságnak köszönhetően, továbbá hosszú lámpa-élettartammal rendelkezik, valamint számos energiatakarékos funkciót kínál, amely jelentősen csökkentheti a projektor üzemeltetési költségeit. Multimédiás bemutatók készítésénél bizonyára értékelni fogod a beépített hangszórót. A projetkor könnyű és hordozható, ezért utazás során is gond nélkül magaddal viheted.


Kiváló képminőség

Az Optoma projektorok kitűnő, valósághű színkibocsátással rendelkeznek. A fejlett színvisszaadási technológia és az előre beállított üzemmódok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tartós, megbízható és élethű színeket - az élénk, szemet gyönyörködtető prezentációktól kezdve a valósághű, vibráló képek megjelenítéséig. Az Optoma W331 magas natív ANSI fényerőt és kontrasztot kínál. Ez azt jelenti, hogy a kivetítő drámai módon mutatja meg a sötét és fényes jelenetek közötti átmeneteket és részleteket ugyanazon a képen - éles, intenzív és gazdag színeket biztosítva.


A többszínű technológia

A DLP BrilliantColor technológia kiváló teljesítményt és képminőséget nyújt, hiszen szélesebb színtartományt biztosít több, mint egymilliárd színt előállítva. Emellett támogatja az RGB (piros, zöld, kék) színek valamint a sárga, cián és bíbor színek párhuzamos feldolgozását is. Ez lehetővé teszi az Optoma W331 projektor számára, hogy reálisan reprodukálja az arcszínt, valamint több millió bonyolult színt annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a valóságnak.


Az Optoma gondoskodik a színekről

A Optoma W331 a tervezésnek köszönhetően biztosítja a legvalósághűbb színeket. A fejlett színvisszaadási technológia és az előre beállított üzemmódok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezzék a tartós, megbízható és pontos színeket - az élénk, szemet gyönyörködtető prezentációktól a valósághű, pontos képekig.


Kiváló színpontosság

Az Optoma projektorok valódi színeket nyújtanak az előre beállított sRGB/REC709 módnak köszönhetően - a vetített tartalom megfelel a valóságnak. A képek pontosak, részletgazdagok valós és természetes színekkel. Az Optoma W331 projektor ideális vállalati prezentációkhoz, oktatáshoz, filmekhez és fotózáshoz.


Magas dinamikus kontraszt

A nagyobb 22 000:1 kontrasztarány mélységet kölcsönöz a megjelenített képeknek. A világosabb fehér és mélyebb fekete szín nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket teremt, de a kis szövegek is könnyebben olvashatók. Az Optoma W331 alkalmas grafikai felhasználásra valamint az oktatás területén is.


Az új technológia előnyei

Az Optoma W331 a konkurens termékekkel ellentétben a szabadalmaztatott DLP technológiának hála nem tartalmaz állandó cserét és tisztítást igénylő levegőszűrőt. Ebben az esetben a kapott digitális kép egy speciális mikro tükörr rendszerrel ellátott chip segítségével jelenik meg. A sokoldalú használatot a kivetítő USB, HDMI, VGA és audio kimeneti csatlakozók biztosítják.


Kiemelkedően gazdaságos

Az Optoma W331-t speciális, kis energiafogysztású,  Eco+ technológiával büszkélkedő lámpákkal látták el, amelyek akár 70% energiát takaríthatnak meg, ill. hosszabb élettartamot, akár 8000 óra működést kínálnak. Az automatikus kikapcsolás funkció extra megtakarítást jelent, hiszen a projektor leáll, amikor nincs használatban.


Továbbfejlesztett 3D technológia

Az Optoma projektorok teljes felbontásban és sokféle formátumban képesek megjeleníteni a 3D-s tartalmat, szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, a 3D digitális TV-adást és a játékkonzolt.


5 év garancia Optoma

Az Optoma projektor évek múlva is ugyanolyan színminőséget kínál, mint a vásárlás napján. Az Optoma hivatalosan 5 éves garanciát biztosít erre a projektorra, beleértve a DMD chip garanciát.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800 px
Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 22 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1 m
Maximális vetítési távolság 12 m
Minimális képátló 68 cm (26,77 ")
Maximális képátló 804 cm (316,54 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 5 000 óra (208,33 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 6 000 óra (250 nap)
Lámpa teljesítménye 195 W
Maximális fogyasztás 225 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit
További bemenetek/kimenetek Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 29,8 cm
Magasság 9,65 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 2,17 kg
Kód:  WY002t66b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20