Oldal frissítése

Optoma uDAC3 Red

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma uDAC3 Red

Az Optoma uDAC3 Red, fejhallgató erősítő egy olyan eszköz, amely javítja a hangkimenetet, hogy megragadhass minden részletet, és tökéletes hallgatási élményt biztosít számodra. Az átalakítóhoz olyan fejhallgatókat használhatsz amelyeknek impedanciája a 16-300 Ohm tartományban van. Az átalakító egy USB bemeneten keresztül csatlakozik a számítógéphez. A digitális formában tárolt zene így nem a gyengébb minőségű hangkártyán, hanem közvetlenül a DAC átalakítón keresztül továbbítódik, amely jóval jobb hangminőséget biztosít. Kis mérete ellenére kiváló audio teljesítményt és kiváló minőségű pontos hangot kínál. 

A fő előnyök

  • DAC fejhallgató erősítő
  • Kiváló hangzás, tökéletes hallgatási élmény
  • USB bemenet és tápellátás
  • Analóg és digitális kimenet - 3,5 mm-es jack, RCA, koax
  • Kis helyigény - utazáshoz is alkalmas

Tökéletes hangzás minden nap

Optoma átalakítót azok fogják nagyra értékelni akik számítógépes játékokat játszanak. Elmélyíti a játékélményt, a hanghatások reálisabbak, meghallod az összes részletet. Analóg és digitális kimeneteket kínál, az analóg jelnek 3.5mm-es sztereó jack és RCA (L + R), a digitális számára koaxiális kivezetés van biztosítva. Ennek köszönhetően csatlakoztathatod erősítőhöz és hangfalakhoz vagy laptopokhoz és számítógépekhez is. Kis mérete miatt használható otthon és útközben is. Az egyedi hangzáshoz és a jobb hallgatói élményhez ez az Optoma uDAC3 jelátalakító a megfelelő választás. 
Műszaki adatok:
Méretek:
68 × 38 × 21 mm
Tömeg:
90 g
A/D és D/A:
24bit
Maximális mintavételi sebesség:
96 kHz

Frekvencia tartomány:
20 Hz - 20 kHz
Jel-zaj:
98 db
Teljes harmonikus torzítás:
0,05%

Impedancia:
16-300 ohm

Kód:  WY102d
Termékszám:  H1MD034502H0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15