Oldal frissítése

NuForce uDAC3 Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NuForce uDAC3 Black

A NuForce uDAC3 digitális-analóg konverter fejhallgatóval, fekete színben egy egyedülálló berendezés, amely növeli a kimenő hang minőségét, rögzít minden apró részletet, és tökéletes hallgatási élményt biztosít az Ön számára. Az átváltó 16 - 300 ohmos impedanciájú fejhallgatókhoz alkalmas. USB-bemenettel rendelkezik az egyszerű számítógépes csatlakozáshoz. Ezáltal a digitális zene lejátszása nem a gyengébb minőségű számítógépes hangkártyán keresztül történik, hanem közvetlenül az átalakító segítségével, amely jelentősen jobb hangminőséget biztosít. Kompakt mérete ellenére kimagasló hangteljesítményt és minőségi hangzást nyújt.

Fő előnyök

  • Digitális-analóg konverter fejhallgató erősítővel
  • Lenyűgöző hang és tökéletes hallgatási élmény
  • USB-bemenet és tápellátás
  • Analóg és a digitális kimenetek - 3,5 mm-es jack, RCA, koax
  • Kis helyigény - alkalmas utazáshoz

Tökéletes hangzás minden nap

A NuForce átalakítót a számítógépes játékok rajongói szintén értékelni fogják. Elmélyíti a játékélményt, a hangeffektek élethűbbek, a hangrészlet felismerhetőek lesznek. A készülék analóg, illetve digitális kimenetekkel rendelkezik: 3,5 mm-es jack, koaxális, valamint RCA (B + J) kimenet. Kompakt méretének köszönhetően használható otthon vagy akár utazás közben is. Ha szeretne belekóstolni az egyedülálló hangzásba és a kimagasló hallgatási élménybe, a NuForce uDAC3 tökéletes választás az Ön számára.
Műszaki adatok:
Méretek:
68 × 38 × 21 mm
Tömeg:
90 g
A/ Dés D/A:
24bit
Maximális mintavételi sebesség:
96 kHz

Frekvencia tartomány:
20 Hz - 20 kHz
Jel-zaj viszony:
98 db
Teljes harmonikus torzítás:
0,05%

Impedancia:
16-300 ohm

 
Kód:  WY102c
Termékszám:  H1MD034503H0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20