Oldal frissítése

Optoma S321

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma S321

Kiváló színpontosság és csúcsminőségű részletek

A megfizethető Optoma S321 projektor elsősorban a kis méreteivel és az alacsony tömegével nyűgözi le Önt, amelyeknek köszönhetően hordozható. Ez az eszköz alkalmas korlátozott költségkeretű projektekhez, ahol a projektor elegendő képfelbontást és szilárd fényt biztosít. Ezenkívül a projektor lámpája hosszú élettartammal és olyan energiatakarékos jellemzőkkel büszkélkedhet, amelyek lecsökkentik a projektor működésének a költségét.


Kiváló kép

Az Optoma projektorok úgy lettek tervezve, hogy a leghűségesebb színkibocsátást biztosítsák. A fejlett színvisszaadási technológia és az előre beállított üzemmódok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tartós, megbízható és pontos színeket - az élénk, szemet gyönyörködtető prezentációktól egészen a valósághű, pontos képekig. A projektor nagy, natív ANSI kontrasztot biztosít. Ez azt jelenti, hogy a projektor ugyanazon a képen jobban kirajzolja az átmeneteket és a részleteket a sötét és a fényes jelenetek között - ezáltal éles, intenzív és gazdag színeket biztosít.


Többszínű feldolgozási technológia

A DLP BrilliantColor technológia növeli a színsáv teljesítményét és a kép minőségét. Ez a technológia szélesebb színtartományt biztosít annak érdekében, hogy több mint egymilliárd színt lehessen létrehozni. Emellett támogatja az RGB (piros, zöld, kék) színek párhuzamos feldolgozását a sárga, a ciánkék és a bíbor színekkel. Ez lehetővé teszi az arcszín árnyalatainak, valamint a több millió nehéz színnek a valósághű reprodukcióját.


Az Optoma gondoskodik a színekről

Az Optoma projektorokat úgy tervezték, hogy a leghűségesebb színkibocsátást biztosítsák. A fejlett színvisszaadási technológia és az előre beállított üzemmódok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a hosszan tartó, a megbízható és a pontos színeket - az élénk, szemet gyönyörködtető prezentációktól egészen a valósághű, pontos képekig.


Kiváló színpontosság

Az Optoma projektorok az előre beállított sRGB / REC709 üzemmódnak köszönhetően hű színeket nyújtanak - a vetített tartalom a valóságnak felel meg. A képek pontosak, a részletek pedig valós és természetes színűek. A projektor ideális vállalati prezentációkhoz, oktatáshoz, filmekhez és fotózáshoz.


Nagy dinamikus kontraszt

A nagy, 22 000: 1 kontrasztos aránynak köszönhetően megnöveli a kép mélységét. A világosabb fehér és a mély fekete szín nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket teremt, de még az apró szövegek is könnyebben olvashatóak lesznek. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt a konkurens termékekhez képest, amelyeket cserélni és tisztítani kell. Ebben az esetben a kapott digitális kép egy mikrotükör-rendszerrel ellátott speciális chip használatával jön létre. A projektor hátoldalán USB és VGA bemenet található.


Kivételes energiatakarékosság

A projektor kis teljesítményű, speciális lámpát használ Eco+ technológiával, amely akár 70% energiát is megtakarít, és emellett akár 10 000 órára is képes meghosszabbítani a lámpa élettartamát. Az Auto Power Off funkció további megtakarítást tesz lehetővé, amely automatikusan kikapcsolja a projektort inaktivitás esetén.


3D Ready technológia

Az Optoma projektorok képesek lejátszani az elsöprő frekvenciájú, azaz a 120 Hz-es videókat és képeket, amely lehetővé teszi a színgazdag, sztereoszkópikus 3D projekciók megjelenítését a teljes képernyőre. Ez a megoldás ideális üzleti és oktatási alkalmazásokhoz.


24/7 rendszer

A DLP technológiával ellátott Optoma projektor kielégíti még a legmagasabb minőséget igénylő ügyfelek igényeit is, és ezáltal igényes telepítésekhez is alkalmas. A projektor hosszú távon, napi 24 órában, a hét minden napján működhet, ellentétben a sok konkurens projektorral. Erre a tulajdonságra az Optoma hivatalos garanciát biztosít.


Az Optoma 5 éves garanciát biztosít

Az Optoma projektor sok évnyi használat után is pontosan ugyanolyan minőségű színkibocsátást biztosít, mint a megvásárolt napon. Erre az Optoma hivatalos, 5 éves garanciát biztosít, beleértve a DMD chip garanciáját is.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 800 × 600 px
Maximális felbontás 800 × 600 px
Kontraszt 22 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1 m
Maximális vetítési távolság 12 m
Minimális képátló 71 cm (27,95 ")
Maximális képátló 773 cm (304,33 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 5 000 óra (208,33 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 6 000 óra (250 nap)
Lámpa teljesítménye 195 W
Zajszint 29 dB
Maximális fogyasztás 225 W

Csatlakozás

További bemenetek USB 2.0

Interfész

Grafikus bemenet Kompozit
További bemenetek/kimenetek USB

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Zoom, 3D ready
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 29,8 cm
Magasság 9,65 cm
Mélység 23 cm
Kód:  WY002f3
Termékszám:  95.71P01GC0E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15