Oldal frissítése

Optoma HD90 +

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma HD90 +

Optoma jogutódja a nagysikerű és népszerű modell HD90. Az új modell HD90 + átvette elődje csak a legjobb és az újonnan felszerelt második generációs LED-es fényforrás, amely javítja a kép minőségét következetes, lélegzetelállító és tökéletesen kiegyensúlyozott színeket. Akár keres a berendezés jó film éjszaka, vagy extrém 3D-s élményt, az Optoma HD90 + tökéletes választás.

Optoma Technology LED

Projektor má jako světelný zdroj trojici LED diod pro obraz s širokým barevným gamutem, vynikající sytostí barev a životností až 20 000 hodin. Használjon külön vörös, zöld és kék LED bocsátanak intenzív, de a pontos színt. Részletes kapcsolása LED biztosít nagyobb kép stabilitása, hogy a versenytársak teljesítményét 3čipových DLP projektorok.
Szemben a hagyományos lámpák, LED-es világítás konzisztens a fényerőt és a színvisszaadás az egész élet. Ez használ Helmholtz - Kohlrausch hatás, ami növelheti a felfogás a fényerőt és kétszer tagadta a várható előírások intenzitás ANSI lumen.

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül jó minőségű, Full HD képek
  • Egymilliárd színpaletta méretezett óriási kontraszt
  • Economy lámpa hosszú élettartamának
  • Tagadja megjósolta fényesség specifikáció
  • 3D teljes felbontású elvarázsol
  • Konverzió 2D-3D
  • Puremotion optimalizálja a képeket az Ön igényei szerint
  • Hoz Full HD képet egy pár HDMI

Beleértve a teljes 3D-s konverzió

Ez a megfelelő eszköz az építési kiváló minőségű nagyképernyős színház ragyogó Full HD 3D képeket. És nem csak ledajakým 3D, de a 3D képalkotás teljes ellátása minden szem a képeket teljes felbontásban - ellentétben a 3D Ready nepůlí egyik felbontás mind szemét.
A projektor tökéletesen illeszkedik multimédia vetülete filmek és játékok, mely a szükséges funkciókat és az ebből eredő részletes kép. Pro zachování Blu-ray filmů v nejvyšší kvalitě a s maximální věrohodností se postará sofistikované zobrazení 24p. Élvezze a régi, jó filmeket 3D-ben. Tudja alakítani 2D-3D izgalmas.

...a részletekben rejlik

Ez tartalmazza az új generációs PureMotion optimális feldolgozási vetítés. Ve svém nejnižším nastavení PureMotion udrží kvalitu filmu a zároveň maximalizuje detaily každého snímku. A legmagasabb a beállítás megszünteti folt, ami ül gyors lövést, ha a szükséges abszolút folyékonyan.
"Dynamic Black" folyamatosan állítja be a sebességet a fényforrás fényereje alapján információt az egyes képek. Ő képes létrehozni egy lenyűgöző kontrasztaránnyal 600000: 1, nagyon finom különbségek árnyalatú. Színes képes megjeleníteni több mint egymilliárd. Világos jelenetek élesek és tiszták, míg a sötét jelenetek maradnak részletes és mély fekete. 

Felderítetlen telepítési lehetőségek

Optoma HD90 + termel kevesebb hőt összehasonlítva a konkurens termékek, ezért nem szükséges hűteni annyira, így hatékonyabb és csendesebb működés. Také se nemusíte obávat instalace blíže ke zdi nebo stropu. Még nincs semmi gond, hogy a projektort egy kis rést például. az asztalra vagy más bútordarab. Kis súlya 6,5 ??kg, kompakt mérete lehetővé teszi szerelhető fel.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Kontraszt 600 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,8 m
Maximális vetítési távolság 10 m
Minimális képátló 76,2 cm (30 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 19 607,85 óra (816,99 nap)
Lámpa teljesítménye 147 W
Zajszint 23 dB
Maximális fogyasztás 245 W

Méretek

Szélesség 34,5 cm
Magasság 44,3 cm
Mélység 16,15 cm
Tömeg 6,5 kg
Kód:  WZ001k72
Termékszám:  95.8SJ02GC0E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20