Oldal frissítése

Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302

Kiváló színhűséget és nagy részletesség

A könnyű, hordozható HD Ready Optoma H114 projektor tökéletes az otthoni szórakoztatáshoz és az irodai alkalmazásokhoz egyaránt. Élvezni fogod a tévéműsorok, sportesemények, filmek megtekintését vagy játékkonzolok használatát és látványát egy hatalmas képernyőn. Az új képfeldolgozási technológia lehetővé teszi, hogy a kivetítő rendkívüli színpontossággal és kiváló kontraszttal rendelkező képeket jelenítsen meg. A kivetítő ideális laptop, PC, Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol csatlakoztatására.

Kiváló kép

Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást biztosítják. A fejlett színfeldolgozási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tarós, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadásoktól a valósághű, pontos képekig. A projektor magas natív ANSI fényerőt biztosít. Ez azt jelenti, hogy a kivetítő sokkal jobban ábrázolja a szegélyeket és a részleteket a sötét és világos jelenetekben - így éles, élénk és telített színeket biztosítva. 


Többszínű feldolgozási tecnológia

A DLP BrilliantColor technológia növeli a színes teljesítményt és képminőséget. Ez a technológia szélesebb színtartományt képes létrehozni több mint egymilliárd színben. Emellett támogatja a párhuzamos RGB feldolgozást (vörös, zöld, kék) sárga, cián és bíbor színekkel. Ez lehetővé teszi a valósághű arcszín árnyalatokat, valamint millió más valós színt.

.


Az Optoma törődik a színekkel

Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást biztosítják. A fejlett színfeldolgozási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tarós, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadásoktól a valósághű, pontos képekig.


 


Színhűség

Az Optoma projektorok valósághű színeket adnak az előre beállított sRGB/REC709 móddal - a vetített tartalom így maximálisan megfelel a valóságnak. A képek színei pontosak, részletesek, valósághűek. A projektor ideális vállalati prezentációkhoz, oktatáshoz, filmekhez és fényképek lejátszásához.


Nagy, dinamikus kontraszt

A 27000: 1 kontraszt aránynak köszönhetően nagyobb a kép mélysége. A fényesebb fehér és mély fekete színek nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket hoznak létre, hanem az előadások apró szövege is olvashatóbb lesz. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Az új technológia előnyei

A projektor két HDMI bemenettel rendelkezik, MHL, USB Power és beépített hangszórókkal. Ideális olyan HDMI csatlakozó, mint például a Google Chromecast és OptomaHDCast Pro (külön megvásárolható), notebook, PC vagy Blu-ray lejátszó csatlakoztatásához.


 

Kivételesen gazdaságos

A projektor egy speciális, két teljesítményű lámpát használ, Eco + technológiával,  amellyel a csökkentett energiafogyasztás akár 70% is lehet, a lámpa élettartamát pedig akár 8000 óráig meghosszabbítja. Az automatikus kikapcsolás funkció extra energiát takarít meg és automatikusan kikapcsolja a projektort.


Fejlett 3D technológia

AZ Optoma projektorok KÉPES a 3D-S tartalmak teljes felbontású és különböző formátumokban történő lejátszására, szinte bármilyen forrásból, beleértve a 3D Blu-ray-t, 3D lejátszót, 3D digitális TV-t és játékkonzolokat. A144Hz frissítési ráta éles és sima villódzásmentes képeket ad és a szellemkép hatás sincs sehol.


24p képfeldolgozás

A legtöbb filmet 24 képkocka per másodperc (fps) forgatták. Az eredeti kép tisztaságának és dinamikájának megőrzése érdekében az Optoma projektoro 24 fps sebességgel nagy felbontású képeket kapnak és dolgoznak fel, hogy a filmekolyanok legyenek, ahogy a rendező megálmodta.


Játékmód

A játékmód optimalizálja a képfeldolgozással a villámgyors reagálást, maximális kontrasztot és élénk színeket adva minden részletében. Alacsony input lag lehetővé teszi, hogy a projektor mögött kicseréld a monitort vagy TV-t - koncentrálj a játékra!


24/7 mód

Az Optoma projektor DLP technológiája megfelel a legmagasabb igényeknek és alkalmas igényes telepítésekre is. A projektor képes futtatni a programot a nap 24 órájában, a hét minden napján, ellentétben sok konkurens projektorral. Az Optoma hivatalos garanciát nyújt erre a szolgáltatásra.


5 év Optoma garancia

Az Optoma projektor sok év használat után is pontosan ugyanazt a színminőséget biztosítja, mint korábban. Ez biztosítja a hivatalos Optoma 5 év garanciát, beleértve a DMD chip garanciát is.


3D, mint korábban soha

A ZD302 szemüveg az Optoma projektor legjobb 3D-s képélményét kínálja. Ezeket a felhasználók kényelmét maximálisan figyelembevéve tervezték, így azok felszereltek egy levehető orr-résszel, és vonzó dizájnnal. A precíz kialakítás biztosítja, hogy a szemüveg nem zavar majd hosszú idő után sem. Ezek elég nagyok ahhoz, hogy illeszkedjenek a legtöbb dioptriás szemüveghez, amelyet alávehetünk.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800
Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 27 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1 m
Maximális vetítési távolság 12 m
Minimális képátló 68 cm (26,77 ")
Maximális képátló 804 cm (316,54 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 5 000 óra (208,33 nap)
Lámpa teljesítménye 195 W
Zajszint 29 dB
Maximális fogyasztás 225 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 29,8 cm
Magasság 9,65 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 2,17 kg
Kód:  WZ001k78a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20