Oldal frissítése

Optoma EH320USTi

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 037 900 Ft

Optoma EH320USTi

Széles látószög

Ez a nagy teljesítményű, széles látószögű projektor tökéletes képet nyújt Full HD felbontásban, továbbá kis méretének köszönhetően könnyen hordozható. Fejlett optika teszi lehetpvé a vetítést,  körülbelül 2 méteres átló mellett fél méterre a képernyőtől, amely jelentősen csökkenti a helyigényt, ezért a projektor különösen oktatáshoz alkalmas, illetve a kisebb cégek számára. Tiszta képet és kiváló láthatóságot kínál, mindamellett a hang a beépített 16W hangszórón keresztül érkezik.


Kiváló kép

A Optoma projektor EH320USTi ideális eszköz bemutatók számára. Nagy értékű 4000 ANSI fényerő garantálja a kivételes láthatóságot még el nem sötétített szobában is, valamint a 20000: 1 kontrasztnak köszönhetőenmindig jól olvasható szöveget biztosít. A BrilliantColor technológia a természetes és élénk színek tökéletes reprodukcióját kínálja a vetített képen. Ezen túlmenően az Optoma legalább öt éven át színstabilitást garantál  normál működés mellett.


Az új technológia előnyei

A konkurens termékekkel összehasonlítva a szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt amelyet cserélni, vagy tisztítani kell. Az így kapott digitális képet ebben az esetben mikro tükrökből álló rendszerrel rendelkező speciális chip biztosítja. A sokoldalú használat érdekében a projektor USB porttal, HDMI és VGA csatlakozókkal, valamint praktikus lézerrel rendelkező távirányítóval rendelkezik.


Kivételesen gazdaságos

A projektor speciális, csökkentett fogyasztású lámpával rendelkezik, amely akár 70% -os energiamegtakarítást nyújt, és emellett akár 6500 órára is meghosszabbítja a készülék élettartamát. A további megtakarításokról az automatikus kikapcsolás funkció is gondoskodik, amely automatikusan kikapcsolja a projektort az esetre, ha tétlen lenne.


Fejlett 3D technológia

A projektor támogatja a Full 3D technológiát, amely teljes felbontású képeket garantál nemkívánatos vibrálás nélkül Az eredmény részletes és éles kép, amely a legmodernebb moziélményhez hasonlít. Egyszerűen csatlakoztasd a Blu-ray lejátszót vagy játékkonzol, és élvezd a 3D-s élmény.


TouchBeam érintő technológia

TouchBeam technológiával  többen dolgozhatnak párhuzamosan a képernyőn speciális toll megléte nélkül. Könnyedén készíthetsz rajzokat, jegyzeteket, kiemeléseket, aláhúzásokat, vagy épp zoomolhatsz és a képeket is forgathatod. Akár az interneten is böngészhetsz, vagy dokumentumokat is megnyithatsz számítógép használata nélkül.


24/07 működés

Az Optoma projektorok a legjobb minőséget kereső vásárlók igényeit is kielégítik, és nagyobb létesítmények számára is ideálisak. A konkurens termékekkel ellentétben az Optoma DLP projektorok folyamatos működést kínálnaka nap 24 órájában, a hét 7 napján. Az optoma hivatalos garanciát vállal eme tulajdonságra.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Méretarányok 16:9, 4:3
Kontraszt 20 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,45 m
Maximális vetítési távolság 0,59 m
Minimális képátló 203,2 cm (80 ")
Maximális képátló 254 cm (100 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Fényerő 4 000 ANSI lm (3 200 ISO lm)
Élettartam 3 000 óra (125 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 5 000 óra (208,33 nap)
Lámpa teljesítménye 260 W
Zajszint 30 dB
Maximális fogyasztás 310 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
HDMI 2 db
VGA 2 db
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Kompakt (RCA), Kompozit (RCA), RS232, Audio bemenet, USB Mini-B

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet, USB Mini-B, RS232

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Mennyezetre, Asztalra
Funkció Interaktív vetítés, Full 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 38,5 cm
Magasság 12 cm
Mélység 31 cm
Tömeg 4,85 kg
Kód:  WY012d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  95.72902GC0E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15