Oldal frissítése

Optoma DS-9072PWC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma DS-9072PWC

Már van odahaza vagy munkahelyén egy minőségi projektora, de még nem sikerült megoldania annak kérdését, milyen vetítővásznat is válasszon hozzá úgy, hogy ne bánja meg döntését?Gondjait szívesen megoldjuk Ön helyett. Az Optoma társaság egy hatékony megoldást kínál, hogy ne kelljen lemondania a minőségi vetítésről. Ez a kézzel kihúzható vászon rendkívül egyszerűen használható és tárolható.

Főbb tulajdonságok

  • Matt fehér felület
  • Alacsony ár
  • Használható kisebb helyiségekben is
  • Egyszerű összeszerelés
  • Önzáró mechanizmus
  • Kézi mozgatású

Univerzális

A vászon négy különböző rétegű laminált fonott fóliából készült, így a kivetített kép mindig a legjobb minőségű lesz. Ez a laminált réteg pedig megakadályozza a gyűrődéseket és a hullámokat. A vászon teljesen kompatibilis bármilyen típusú projektorral, így nem kell hosszan törnie a fejét azon, a megfelelően döntött-e vásárlásakor. A termék fő jellemzői az egyszerű összeszerelhetőség és kezelhetőség.

A vetítés előtt csak könnyedén tekerje le a szükséges szintig a fogantyú segítségével. A vetítés befejeztével pedig elég finoman megrántani ugyanezt a fogantyút, és a vászon feltekeri önmagát. Egész biztosan megelégedéssel tölti majd el a tény, hogy a vászon szükség esetén tisztítható. A terméket úgy tervezték, hogy tűz-, víz- és penészálló legyen.

Kiegészítő információk:

Vetíthető méret: 1 594 × 897 mm
Képernyő átmérő: 72" 
Tömeg: 8,96 kg
Csomagolási méret: 1 814 × 112 × 86 mm

 

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Kézi tekercselés, Fekete szélek

A vászon méretei

Képátló 72 " (182,88 cm)
Oldalarány 16:9
Vászon szélessége 159,4 cm
Vászon magassága 89,7 cm
Súly 8,96 kg
Kód:  WY001d5
Termékszám:  DS-9072PWC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10