Oldal frissítése

Optoma DH1017

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma DH1017

A jó teljesítmény és számos csatlakozó teszi vonzóvá az Optoma projektorokat. Világszínvonalú szélesvásznú vetítést tesz lehetővé, lélegzet elállító Full HD minőségben. Mindig tökéletes képminőséget biztosít, még besötétítetlen szobában is. A lámpa fényereje 4500 ANSI lumen, amely garantálja a jól kivehető képminőséget. A projektor a Texas Instruments által szabadalmaztatott DLP (Digital Light Processing) technológiát használ, amely a fényvisszaverődés elvén alapul.
 

Elképesztően valóságos


A jó projektor alapja a kiváló képminőség. A termék legfőbb előnye a rendkívül magas felbontás. A komoly színvonalú Full HD kellemes a szemnek, és megadja az alaphangot mind a prezentációknak, mind az otthoni mozizásnak. A különböző modern technológiáknak köszönhetően magas, 10000:1 a kontrasztarány, és minden telítettségnél gazdag színárnyalatokat láthatunk. Az LCD projektorokhoz képest jobb a színvisszaadás, és ami a legfontosabb: még több éves állandó használat után sem romlik a képminőség. A BrilliantColor technológia egyedülállóan élénk színeket varázsol a vetítővászonra.

 

 

A maximumra tervezve


Mindemellett a maximális minőséget a legújabb HDMI 1.4 csatlakozók biztosítják.  Ebből a portból kettő is található a gép gazdag repertoárjában. A grafikus szakemberek minden bizonnyal szívesen látják majd a DisplayPortot is. A bemeneti jel érkezhet akár két VGA-ból,de RCA kompozit kábelen, vagy S-Video bemeneten keresztül is. Ez a szabvány felület lehetővé teszi, hogy a projektorhozl digitális és analóg módon is csatlakoztathass többféle forrást, köztük játékkonzolokat, digitális kamerákat, Blu-ray-t, DVD-t, személyi számítógépet vagy TV tunert is. Továbbá, a hálózati kártya támogatja a Crestron rendszereket és az elektromos vásznakat.

 

 

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Kontraszt 10 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,2 m
Maximális vetítési távolság 12 m
Minimális képátló 72 cm (28,35 ")
Maximális képátló 867 cm (341,34 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 450,98 óra (102,12 nap)
Lámpa teljesítménye 310 W
Zajszint 28 dB
Maximális fogyasztás 370 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), DisplayPort, Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Full 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 32,6 cm
Magasság 10,4 cm
Mélység 25,4 cm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  WZ001j555
Termékszám:  E1P1D0P11031
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20