Oldal frissítése

Optoma DE-9120EGA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma DE-9120EGA

Van otthon vagy munkahelyén egy minőségi projektora, de még nem döntötte el, hogy milyen vetítővásznat vásoroljon hozzá, úgy hogy biztos ne lőjön mellé? Mi szeretnénk megoldani az Ön gondját. Az Optoma egy hatékony megoldást talált arra, hogy még élvezetsebbé és jobb minőségűvé tegye a falra való vetítést. Az elektromos vetítővászon paraméterei megfelelnek akár a legnagyobb igénybevételű alkalmazások számára is.

Legfontosabb jellemzői

  • Matt fehér felület
  • Helytakarékos felszerelés
  • Elektromos letöltések
  • Csendes tubuláris motor
  • Távirányító

Távvezérlés

Az EGA vetítővászon sorozat vásznai nagy hangsúlyt fektetnek az elegáns kialakítás és a funkcionalitás kombinációjára. Az egyszerű telepítés és a könnyű kezelhetőség a távvezérlővel teszi ezt a terméket olyan népszerűvé a vetítővásznak között a lakossági alternatívák tekintetében. A vászon alumínium vázzal van felszerelve a jobb illeszkedés és a vetítés közbeni torzulás megszüntetésének érdekében. A kényelmes használathoz nagyban hozzájárul az infravörös távvezérlő, amely segítségével egyszerűen letekerheti a vetítővásznat vetítés előtt. A csendes legördülésről a minőségi tubuláris motor gondoskodik, hogy biztosan ne zavarjon meg semmi. 

További információk:

Látható terület: 2656 x 1494 mm
Képátló: 120 "
Tömeg: 16 kg
Az összehajtott vászon méretei: 2983 × 108 × 113 mm

 

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Tekercselő motor, Távirányítás, Fekete szélek

A vászon méretei

Képátló 120 " (304,8 cm)
Oldalarány 16:9
Vászon szélessége 265,6 cm
Vászon magassága 149,4 cm
Súly 16 kg
Kód:  WY006d1
Termékszám:  DE-9120EGA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20