Oldal frissítése

Optoma DE-9106EGA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Optoma DE-9106EGA

Van otthon vagy munkahelyén egy minőségi projektora, de még nem döntötte el, hogy milyen vetítővásznat vásoroljon hozzá, úgy hogy biztos ne lőjön mellé? Mi szeretnénk megoldani az Ön gondját. Az Optoma egy hatékony megoldást talált arra, hogy még élvezetsebbé és jobb minőségűvé tegye a falra való vetítést. Az elektromos vetítővászon paraméterei megfelelnek akár a legnagyobb igénybevételű alkalmazások számára is.

Főbb jellemzői

  • Matt fehér vászon
  • Helytakarékos felszerelés
  • Elektromos letöltések
  • Csendes tubuláris motor
  • Távvezérlő

Távvezérlés

Az EGA vetítővászon sorozat vásznai nagy hangsúlyt fektetnek az elegáns kialakítás és a funkcionalitás kombinációjára. Az egyszerű telepítés és a könnyű kezelhetőség a távvezérlővel teszi ezt a terméket olyan népszerűvé a vetítővásznak között lakossági alternatívák tekintetében. A vászon egy alumínium vázzal van felszerelve a jobb illeszkedés és a vetítés közbeni torzulás megszüntetésének érdekében. A kényelmes használathoz nagyban hozzájárul az infravörös távvezérlő, amely segítségével egyszerűen letekerheti a vetítővásznat vetítés előtt. A legördüléskor tapasztalt csendről a minőségi tubuláris motor gondoskodik, hogy biztosan ne zavarja Önt meg semmi.

További információk:

Látható felület: 2340 x 1320 mm
Képátló: 106 "
Tömeg: 14,2 kg
Méretek: 1590 × 108 × 113 mm

 
Kód:  WY006d
Termékszám:  DE-9106EGA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20