Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

OPTY 30S

4,7 6 értékelés
3 190 Ft

OPTY 30S

OPTY USB LED színes szalag, integrált vezérlővel univerzális használatra: TV vagy monitor háttérvilágítás, asztali világítás, bárpult, minibár, ágyak, különféle beltéri vagy kültéri terek világítása. A világítás színválasztéka lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsd a megfelelő színt a hangulatnak megfelelően. Főbb jellemzők: - Csökkenti a kontrasztot a vakító képernyő és a szoba sötét környezete között - Optikailag kiterjeszti a kijelzőterületet, és jelentősen növeli a monitor / TV megtekintésének kényelmét. Háttérvilágítás: 16 szín, 5 fehér változat, 5 fényerő - porálló, vízálló - alkalmas számos kültéri és beltéri alkalmazásra - egyszerű telepítés, hosszú élettartam Műszaki adatok: - 30 cm-es szalaghossz (rövidíthető) - 9 RGB dióda 5050, 16 szín , 5 változata fehér, 5 fényerőszint - közvetlenül az USB-n keresztül a monitoron / TV / PC / AC adapter (5V) - hosszú élettartam (30 000 óra) - öntapadós markolat (3M szalag) - vízálló és porálló - könnyen telepíthető.

Paraméterek

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa LED szalag
Rendeltetés Beltéri

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényszín beállítás (RGB), Öntapadós, Vízálló

Világítás

Fényáram 129 lm

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 5 V
Energiafelhasználás 2,2 W

Tápellátás

Tápellátás USB-s
Tápkábel hossza 10 m

Energiacímke

Élettartam 30 000 óra

Hossz

Hosszúság 30 cm

LED-ek száma

LED-ek száma 9

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db
Kód:  OPT001d2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PCI-178

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05