Oldal frissítése

Oppo Reno3 Pro

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oppo Reno3 Pro

A telefon funkciói

158,8 mm

Oppo Reno3 Pro

73,4 mm

Oppo Reno3 Pro

8,1 mm

Telefon tömege: 175 g

képernyőátló

6,4"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

4 025 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

73,4 × 158,8 × 8,1 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

256 GB

belső memória

kamera típusa

64 + 13 + 8 + 2 Mpx

kamera

kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

Mikro-SDXC

memóriakártya-nyílás

tömeg

175 g

a telefon tömege

Az Oppo Reno3 Pro telefon lenyűgözi a legigényesebb felhasználókat is

Az Oppo Reno3 Pro egy mutatós mobiltelefon, amely felszereltségével megfelel még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező felhasználók számára is. A telefon, amellett hogy igazán tetszetős, gyors is a nagy teljesítményű, nyolcmagos processzorral, tehát nyugodtan kiélvezheted a nagyigényű játékokat és a kifinomult alkalmazásokat. A telefon feloldása ujjlenyomatolvasóval történik, amelyet stílusosan, az Oppo Reno3 Pro készülék kijelzőjébe integráltak.

Biztonság

Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn.

6,4"

Kellemesen nagy képernyő filmnézéshez.

4 025 mAh

Stabil akkumulátor kapacitás.

Android 10

Az operációs rendszer verziója.


Nagy, 6,4"-es AMOLED képernyő a végtelen szórakozásért

Az Oppo Reno3 Pro telefon előlapját egy 6,4" átmérőjű és 2 400 × 1080 felbontású keret nélküli kijelző foglalja el. A kijelző felső szélének közepén helyezkedik el a csepp alakú kivágás a két 44 Mpx-es és 2 Mpx-es előlapi kameráknak. Az Oppo Reno3 Pro telefon kijelzőjét az ellenálló Corning Gorilla Glass 3 üveg borítja.

Az Oppo Reno3 Pro-val fotóssá válhatsz

Az Oppo Reno 3 Pro mobiltelefon egy 64 Mpx-es fő kamerával és 3 további lencsével érkezik, amelyekkel lenyűgöző portréfotókat, részletgazdag makró fotókat vagy a széles látószögű, gyönyörű tájképeket készíthetsz. Az ötszörös hibrid zoom is nagyszerű segítséget nyújt abban, hogy ráközelíts az egyes jelenetekre minőségvesztés nélkül. A fejlett mesterséges intelligenciával az Oppo Reno3 Pro telefon biztosítja az Ultra Night Mode funkciót az éjszakai fényképezéshez is. Az előlapon díszeleg a 44 Mpx-es és a 2 Mpx-es előlapi kamera a népszerű szelfik készítéséhez, amelyből nem hiányozhat aháttérmosott effekt sem.

Oppo Reno3 Pro

Gyors feloldás ujjlenyomattal

Az Oppo Reno3 Pro mobiltelefon a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasóval is rendelkezik. Ez egy harmadik generációs ujjlenyomatolvasó, amely 20%-kal gyorsabb és 4,3%-kal pontosabb, mint elődei.

Oppo Reno3 Pro

Nagy akkumulátor

Nem szükséges korlátokat szabnod, amikor az Oppo Reno3 Pro mobiltelefont használod, hiszen egy 4 025 mAh kapacitású akkumulátor áll a rendelkezésedre.

Oppo Reno3 Pro

Nyolcmagos Helio P95 chip

Az Oppo Reno3 Pro mobiltelefon szíve a nyolcmagos Mediatek Helio P95 lapkakészlet, ezt egészíti ki a 12 GB RAM és a 256 GB belső memória.

Oppo Reno3 Pro

ColorOS 7

A gyártó az Android 10 alapú meglehetősen érdekes grafikus és funkcionális ColorOS 7 felhasználói interfészt alkalmazza. A rendszer eredményes felhasználói interfész a testreszabás széleskörű lehetőségével.


Kód:  OPP2004ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20