Oldal frissítése

Oppo Find X Dual SIM 256GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oppo Find X Dual SIM 256GB

A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy aktív lehess a szociáis hálókon, de a dupla kamerának köszönhetően videók és képek készítésére is ideális. Természetesen akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének átmérője 6,4", így a nagyobb méretű telefonok csoportjába tartozik. Ez a típus 8 magos Qualcomm Snapdragon 845 CPU-t kapott. A RAM kapacitása 8 GB. Erőforrásait tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB okostelefont 3730 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben. További pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is ellátták.

A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB okostelefon fontosabb paraméterei

  • A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB 6,4" képátlójú AMOLED kijelzővel bír, melynek legnagyobb felbontása 2340 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 845 CPU és 8 GB memória
  • GPU: Adreno 630
  • Konfiguráció (SIM): hibrid nyílás
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • Gyors akkumulátor töltés
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül

A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB mobil képernyője és kamerája

Ez a hatalmas 6,4" kijelző rendkívül finom 2K felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes remekül megjeleníteni. Komoly pozitívuma, hogy AMOLED technológiára épül, amely nagyon éles színeket biztosít minimális áramfogyasztás mellett. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB mobiltelefon dupla hátsó kamerájával, melynek felbontása 16 Mpx nagyon elégedett leszel. Legfőképp kiváló minőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Videók rögzítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus stabilizáció. Az optikai képstabilizátor hozzájárulásával szép, éles fényképek készíthetők. Egy kis praktikus lámpa plusz fényt biztosít. Az éjszakai mód nagymértékben növeli az éjjeli felvételek minőségét. A szelfik lelkes rajongói szerfelett elégedettek leszelnek a 25 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB egyéb funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A(z) Oppo Find X Dual SIM 256GB mobiltelfon biztonságáról a kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobil azonnali feloldását jelszó vagy minta nélkül. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának hála akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  OPP19008nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10