Oldal frissítése

Oppo Find N2 Flip

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oppo Find N2 Flip

Ez a modern Oppo Find N2 Flip mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 2 kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,8" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok rajongói. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 9000+ processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A megfelelő energiát a tartós, 4300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. Ez a fejlett OPPO mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Oppo Find N2 Flip okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme OPPO okostelefon 6,8" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 4300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 2 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,8"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A képernyő 1200 Nits fényerőt képes elérni
  • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és Color OS felhasználói felület látja el
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 4300 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen OPPO telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző OPPO telefonnal töltünk el, mivel 6,8" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2520 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. Annak érdekében, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ezen OPPO okostelefon 1200 Nits fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet garantál.

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a két hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli OPPO mobiltelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezen OPPO okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Eme OPPO mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4300 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Ezen OPPO okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű OPPO mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, Color OS felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni.

Ez az ügyes OPPO mobiltelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élj teljes életet a népszerű OPPO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készüléken. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

166,2 × 75,2 × 7,45 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

191 g

Kód:  OPP2013ax
Termékszám:  OPP2013ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05